16.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Επιλογή του καθηγητή του Νεάπολις Δρ. Γεώργιου Μαρή στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης

Ο Δρ. Γεώργιος Μαρής, Λέκτορας Ευρωπαϊκής Πολιτικής Οικονομίας και Διακυβέρνησης στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις , Ακαδημαϊκός Συντονιστής του Διδακτορικού Προγράμματος σε Συνεπίβλεψη, επιλέχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ως Επισκέπτης Ερευνητής στο Κέντρο Διεθνών Σπουδών του Τμήματος Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων.

Ο Δρ. Γεώργιος Μαρής θα εκπονήσει έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης σχετικά με τον ρόλο που διαδραματίζει η δημιουργία δυναμικών ασύμμετρων σχέσεων στην διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Επίσης, θα πραγματοποιήσει σειρά διαλέξεων σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Επιβλέπουσα του  Δρ. Γεώργιου Μαρή  είναι η Διευθύντρια του Κέντρου Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, Καθηγήτρια Καλυψώ Νικολαΐδη.

Η επιλογή του Δρ. Γεώργιου Μαρή σε αυτή την σημαντική ερευνητική θέση, η οποία είναι αποτέλεσμα της υψηλής ερευνητικής κατάρτισης του, καταδεικνύει την υψηλή ποιότητα του Ακαδημαϊκού προσωπικού του Πανεπιστημίου Νεάπολις, τον υψηλό βαθμό ανταγωνιστικότητάς του και την εξωστρέφεια που το χαρακτηρίζει.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η επιλογή του Δρ. Γεώργιου Μαρή αποτελεί μια σημαντική επιβράβευση τόσο για τον ίδιο όσο και το Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ