21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Επιδεινώνεται ο καιρός! Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας – Χιόνια μέχρι και στις χαµηλότερες ορεινές περιοχές

Βορειοανατολικό ρεύµα αέρα επηρεάζει την περιοχή. Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη.

Χαµηλή πίεση αναµένεται αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή από την Τρίτη.

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες πιθανό να παρατηρείται αραιή οµίχλη, κυρίως στο εσωτερικό. Το απόγευµα δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν
βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά στα
προσήνεµα, µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά το απόγευµα στα προσήνεµα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες νεφώσεις και δεν αποκλείεται τοπικά να πέσουν ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα δυτικά αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τρίτη πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Την Τετάρτη αναµένεται να χιονίσει στα ψηλότερα ορεινά, ενώ για την Πέµπτη δεν αποκλείεται να χιονίσει και σε χαµηλότερες ορεινές περιοχές.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Τρίτη και την Τετάρτη και θα κυµανθεί κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους. Για την Πέµπτη αναµένεται πτώση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ