22.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

Επαρχιακή Επιτροπή Νεολαίας Οικολόγων στην Πάφο

To Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, συνεχίζοντας υπεύθυνα το έργο και την προσφορά του στην Κυπριακή Κοινωνία, έχει προχωρήσει στην σύσταση Επαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας Οικολόγων, στην Πάφο.

Η σύνθεση της Επιτροπής έχει ως ακολούθως:

Επαρχιακός Γραμματέας:                   Ηρώ Κωνσταντινίδου (Δικηγόρος)

Η ταχύτητα σκοτώνει

Βοηθός Επαρχιακός Γραμματέας:      Σώζη Κωνσταντινίδου (Ζωγράφος)

Οργανωτικός Γραμματέας:                Γιώργος Ευρυδιχώρου (Κλινικός Κοινωνικός Λειτουργός)

Οικονομικός Γραμματέας:                  Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (Ασφαλιστικός Σύμβουλος)

Μέλος:                                                Αντριάνα Κουρούσιη (Μηχανικός Περιβάλλοντος)

 

Στόχος της Επιτροπής Νεολαίας Πάφου, είναι η συνέχιση του έργου το οποίο ξεκίνησε η Κεντρική Επιτροπή της Νεολαίας από το 1997 για καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης στις νέες γενεές αλλά και την επιμόρφωση γύρω από τα περιβαλλοντικά προβλήματα με στόχο να βοηθήσουν στην απάμβλυνση τους. Επίσης, η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών με άλλες ομάδες νέων από όλο τον κόσμο αλλά και η συνεργασία με οργανωμένες ομάδες σε θέματα που αφορούν τους νέους όπως, ανθρώπινα δικαιώματα, προστασία του περιβάλλοντος, καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, αλλά και η αντιμετώπιση της ανεργίας και το σοβαρό πρόβλημα των ναρκωτικών.

Ήδη η Επιτροπή Νεολαίας Πάφου, έχει οργανώσει τις πρώτες τις εκδηλώσεις για καθαρισμό παραλιών, διανομή φυλλαδίων για ενημέρωση των πολιτών γύρω από την ανακύκλωση και τον σεβασμό προς την φύση, ενώ έχουν προγραμματίσει εκδρομές γνωριμίας της Κυπριακής Φύσης αλλά και καφέ γνωριμίας με νέους της Επαρχίας Πάφου. Παράλληλα η Επιτροπή Νεολαίας Οικολόγων Πάφου ετοιμάζει δράσεις και προγράμματα, μέσα από τα οποία θα αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα σε συνεργασία πάντα με Δήμους και Κοινότητες.

Επαρχιακή Επιτροπή ΝΕΟΛΑΙΑΣ Πάφου

Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ