17.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Επαναστατική ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ για πρόσωπο και σωμα

Για κάθε γυναίκα στον Πλανήτη η εμφάνιση έχει τη δική της ξεχωριστή και ιδιαίτερη σημασία. Μια επιδερμίδα που θα εκπέμπει λάμψη, δροσιά και υγεία είναι ότι καλύτερο και σίγουρα κάθε γυναίκα επιδιώκει και επιθυμεί.

Ως γνωστόν με την πάροδο των χρόνων η πιο έντονη δραστηριότητα των κυττάρων της επιδερμίδας μειώνεται δραστικά. Τα κύτταρα σταδιακά χάνουν την ενέργεια τους και ανανεώνονται με βραδύτερα ενώ η σύνθεση των ελαστικών ινών επιβραδύνεται και σιγά σιγά εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια της ηλικίας αποτελώντας τον πρώτο πονοκέφαλο στην εμφάνιση κάθε γυναίκας.

Πλέον για όλα αυτά υπάρχει λύση. Ο τρόπος είναι να επαναδραστηριοποιηθούν τα κύτταρα και να επανέλθει η λάμψη, η ζωντάνια και η φρεσκάδα στο σώμα και κυρίως στο πρόσωπο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Κέντρο Ομορφιάς Ivi Beauty Studio έχει να μας παρουσιάσει κατά αποκλειστικότητα μια μοναδική και συνάμα κατοχυρωμένη θεραπεία η οποία ανανεώνει το πρόσωπο, επαναφέροντας την ενέργεια των κυττάρων στα επίπεδα μιας νεότερης επιδερμίδας.

ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ για πρόσωπο και σωμα.

Η μη επεμβατική φροντίδα του προσώπου είναι ο τομέας που διακρίνεται στο Ivi beauty studio , προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα θεραπειών και λύσεις, που αποκαθιστούν τα επίπεδα ενυδάτωσης, την ελαστικότητα και λάμψη του δέρματος.

Κρίνοντας από τα αποτελέσματα στην αντιγήρανση και την κυτταρίτιδα, το Mesofuison by Skeyndor είναι ένα μηχάνημα που δίνει λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημα στην κοσμετολογία. 4 τεχνολογιες σε ενα μηχάνημα.

Η μέθοδος αυτή επιτρέπει να μεταφέρουμε μεγάλες ποσότητες προϊόντων σε κυτταρικό επίπεδο. Με τη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου μεταφέρουμε ουσιαστικές δραστικές ουσίες βαθιά στο δέρμα.

Έτσι, έχουμε αποτελέσματα στις εξής περιπτώσεις:

  • ρυτίδες
  • χαλάρωση
  • πανάδες
  • ενυδάτωση
  • κυτταρίτιδα

Μην καθυστερήσετε και κλείστε άμεσα μια συνεδρίαση για να δείτε αποτελέσματα στην πράξη!!!

Που θα βρείτε το Ivi Beauty Studio;
Ανδροκλεους 2 8010 Πάφος Λήψη oδηγιών
Τηλέφωνο: 26 002512

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ