17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ: Αυτός ο κύριος θα πληρώνετε με 101 χιλιάδες ευρώ την ημέρα

Ανοιξε ο δρόμος, μετά την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ, για την υπογραφή του μεγαλύτερου συμβολαίου στην ιστορία του πρωταθλήματος μπάσκετ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Συγκεκριμένα ο Στεφ Κάρι συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι οποίοι θα πληρώσουν το βάρος του διάσημου γκαρντ σε «χρυσό», για να τον κρατήσει έως το τέλος της καριέρας του στο Οκλαντ.
Ο Κάρι υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον Οκτώβριο του 2013 για τέσσερα χρόνια και πήρε φέτος, στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του, 12,1 εκατ. δολάρια, ποσό που τον καθιστά τέταρτο πιο ακριβοπληρωμένο στην ομάδα του. Το καλοκαίρι, όμως, οι αποδοχές του Κάρι θα εκτοξευτούν στο «διάστημα».
Βάσει της νέας συλλογικής σύμβασης του ΝΒΑ, ο 28χρονος σούπερ σταρ των «πολεμιστών» αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει συνολικά 207 εκατ. δολάρια και περίπου 47 εκατ. μόνο στον τελευταίο του χρόνο (2021/22)! Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ και αποτελεί απόδειξη της πρόθεσης των Γουόριορς να κρατήσουν τον Κάρι έως το τέλος της καριέρας του.
Πηγή: ΑΠΕ/ Sigmalive.com/
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ