25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Ενώσαμε δυνάμεις και φέρνουμε την επανάσταση στην Πάφο με LIVE μεταδόσεις

Στη συμφωνία ενός εταιρικού πρωτοκόλλου συνεργασίας προχώρησαν σήμερα το PafosPress.com και η διαδικτυακή τηλεόραση AlfaSports.Tv πρώτη και μοναδική στο είδος της στην Κύπρο με αποτέλεσμα απο την επόμενη κιόλας εβδομάδα το φίλαθλο κοινό της Πάφου να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει, σε ζωντανή σύνδεση, παιχνίδια καλαθόσφαιρας, πετόσφαιρας και χειροσφαίρισης ομάδων πρώτης κατηγορίας.

Τα παιχνίδια θα μεταδίδονται σε υψηλής ευκρίνειας ποιότητα, μέσω ιστοσελίδας και Facebook Page, με πολλές κάμερες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, ζωντανές συνεντεύξεις αθλητών και παραγόντων, pre και post game αφιερώματα, highlights και επαναλήψεις φάσεων του παιχνιδιού την ωρα του αγώνα, γραφικά τελευταιάς τεχνολογίας και σχολιασμό απο επαγγελματίες sportscasters με τη εξασφαλισμένη εγγύηση της AlfaSports.Tv και τη δυναμική του PafosPress.com

Η συνεργασία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σειρά παραγωγών αθλητικού περιεχομένου και όχι μόνο και τίθεται σε άμεση εφαρμογή απο σήμερα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πρώτο παιχνίδι που θα μεταδοθεί μέσω των δυο ιστοσελίδων και των Social Media αυτών, θα είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση Νέας Σαλαμίνας- Παφιακού για το πρωτάθλημα πετόσφαιρας την προσεχή Παρασκευή 17 Νοεμβρίου. 

PafosPress.com και AlfaSports.Tv έδωσαν σήμερα τα χέρια και ένωσαν δυνάμεις δημιουργώντας τεράστιες δυνατότητες για ζωντανές συνδέσεις, live streaming, live links εκδηλώσεων και πολλά άλλα που θα συζητηθούν.

Για περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν το περιεχόμενο του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των δύο Μέσων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ