29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΦΟΣ: Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο της Βασίλισσας του Καρναβαλιού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με την είσοδο της Βασίλισσας του Καρναβαλιού και τη συναυλία με τους θρυλικούς Boney M. το απόγευμα, άρχισαν χθες οι εορτασμοί για το καρναβάλι στην Πάφο.

Ο συνεργάτης του PafosPress.com, Deivis Blèdis, κατέγραψε εντυπωσιακές εικόνες από την χθεσινή είσοφο της  Βασίλισσας του Καρναβαλιού τις οποίες και σας παρουσιάζουμε πιο κάτω.

Στο μεταξύ την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 8.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο “Annabelle”, ο Αποκριάτικος Χορός του Δήμου Πάφου στο πλαίσιο του οποίου, θα εμφανιστεί το μουσικό σχήμα «ΠΑΠΙΓΙΟΝ».

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με τη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση αρμάτων και ομάδων το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 15:00 στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Κάτω Πάφο. Πριν την έναρξη της Παρέλασης, στις 2.30μ.μ., η Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου θα ενισχύσει την αποκριάτικη ατμόσφαιρα με αποκριάτικες μελωδίες.

Ο Δήμος Πάφου,ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Παφίτικου Καρναβαλιού», θα υπάρξουν οι πιο κάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Η κυκλοφοριακή κίνηση κατά την Αποκριάτικη Παρέλαση, το Σάββατο 9 Μαρτίου, από τη 01.00 μ.μ., μέχρι τις 06.00 μ.μ., δεν θα είναι δυνατή στους πιο κάτω δρόμους: Λεωφόρος Ποσειδώνος (από το ύψος του Ξενοδοχείου “AMPHORA”), Ιάσωνος (από τη διασταύρωση Αγίου Αντωνίου), Διονύσου, Αρτέμιδος, Αλκμήνης (από τη διασταύρωση με την οδό Λήδας), Αποστόλου Παύλου (από τη διασταύρωση της οδού Λήδας) και από το ύψος του Δημοτικού Περιπτέρου προς καφετέρια «Λιμάνι».

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ