22.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΕΝΟΠΛΗ ληστεία στην Πάφο πρωί -πρωί – Γύρω στις €30.000 πήραν μαζί τους οι δράστες – Έτσι μπήκαν στην τράπεζα [φωτογραφίες-βίντεο]

Ληστεία με το καλημέρα είχαμε στην Πάφο σε υποκατάστημα του Ταμιευτηρίου Πάφου στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην Οδό Αλεξάνδρου Παπάγου.

Η ληστεία διαπράχθηκε πέντε λεπτά πριν της 8 και αυτή τη στιγμή η Αστυνομία βρίσκεται σε συναγερμό για να συλλάβει τους δράστες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΑΦΟΣ: Τραυματίστηκε Αστυνομικός που συμμετείχε στην καταδίωξη [φωτογραφίες]

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για δύο δράστες οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με και με την απειλή όπλων λήστεψαν  το υποκατάστημα ενώ όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες διέφυγαν με αυτοκίνητο Toyota RAV4 χρώματος κόκκινου.

Οι δράστες όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του PafosPress.com κρατούσαν ένα κοντόκαννο όπλο και ένα G3 χωρίς γεμιστήρα.

Στο κατάστημα την ώρα της ληστείας υπήρχε και μια γυναίκα πελάτης.

Οι δύο, οι οποίοι είχαν, όπως αναφέραμε πιο πάνω, τα πρόσωπα τους καλυμμένα, φέρονται να πέτυχαν είσοδο στο κατάστημα κτυπώντας με το πίσω μέρος του όπλου την πόρτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το ποσό που κλάπηκε ανέρχεται γύρω στις 30.000 ευρώ.

Ανθρωποκυνηγητό εξαπόλυσε εδώ και λίγη ώρα η Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών και στις έρευνες συνδράμει και το ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες της σημερινής ληστείας φαίνεται να ταιριάζουν στις περιγραφές των ληστών της ληστείας σε υποκατάστημα επίσης τους Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Πάφου στην Τίμη η οποία διαπράχθηκε στις αρχές του Αυγούστου 2017 με λεία επίσης περίπου 30.000 ευρώ. [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ]

Δείτε πλάνα από τη σκηνή:

Πλάνα από τη ληστεία στο Ταμιευτήριο Πάφου

Posted by PafosPress.com on Thursday, 5 October 2017

Συνεχής ενημέρωση στο PafosPress.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ