27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Ενημερωτική διάλεξη: «Σύγχρονοι κίνδυνοι για τα παιδιά» στο Annabelle

Το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Πάφου και το πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης Νέων «Μικρή Άρκτος» του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Πάφου, διοργανώνουν την ενημερωτική διάλεξη για γονείς με τίτλο: «Σύγχρονοι κίνδυνοι για τα παιδιά» τη Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 και η ώρα 18:00-19:30 στο ξενοδοχείο Annabelle στην Πάφο.

Ως γονείς, θέλουμε τα παιδιά μας να είναι ασφαλή και χαρούμενα, να μπορούν να απολαμβάνουν τις σχέσεις και τη συναναστροφή με τους άλλους και την ενασχόλησή τους με την τεχνολογία. Θέλουμε να μάθουν να προστατεύουν τον εαυτό τους και να λαμβάνουν τις αποφάσεις που είναι πιο σωστές για εκείνους, να μη διακινδυνεύουν και αν τους συμβεί κάτι αρνητικό, να μπορούν να το μοιραστούν μαζί μας.

Η ενημερωτική διάλεξη έχει ως στόχο να ενημερώσει για τους σύγχρονους τεχνολογικούς κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας (σχολικής και προσχολικής ηλικίας), αλλά και για τον τρόπο που θα τα ενημερώσουμε και θα τα εκπαιδεύσουμε για το πως να προσέχουν τον εαυτό τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Απευθύνεται σε γονείς παιδιών σχολικής και προσχολικής ηλικίας, εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο (άνω των 18 ετών).

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο παγκύπριο τηλεφωνικό αριθμό: 77 77 27 57 ή στο 26306101.

Η συμμετοχή στη διαδραστική διάλεξη είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ