19.9 C
Paphos
Monday, May 6, 2024

ΕΝΑΔ- Κ. Σωκράτους: “Παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε”

Σε ένα παιγνίδι δίχως αύριο η ΕΝΑΔ κατάφερε στο γήπεδο της να επικρατήσει του Λειβαδιακου-Σαλαμίνας με 2-0.

Η ομάδα της πόλης με ανεβασμένο ηθικό θα προσπαθήσει από εδώ και περά να κάνει την αντεπίθεση της για να μπορέσει να βγει από την δύσκολη θέση στην όποια βρίσκεται. Στο Pafospress μίλησε για λογαριασμό της ΕΝΑΔ ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Σωκράτους.

Ποσό θα σας βοηθήσει αυτή η νίκη;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επιτύχαμε την πρώτη νίκη μετά από οκτώ αγώνες. Είναι σημαντική όμως δεν πρέπει να μείνουμε άλλο σε αυτό το παιχνίδι. Τα πράγματα άλλωστε δεν άλλαξαν πολύ. Υπήρχε πριν από τον αγώνα μεγάλη πίεση. Το ηθικό δεν ήταν ανεβασμένο.

Με τη ψυχολογία ανεβασμένη θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση. Η ομάδα αποτελείται από πολλούς ξένους παίκτες νεαρής ηλικίας που δεν έχουν παραστάσεις, απείρους. Πιστεύω από εδώ και πέρα παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε.

Ο σχεδιασμός που έγινε το Καλοκαίρι δεν ήταν ο σωστός ;

Ήρθαν στην ομάδα 18-19 νέοι παίκτες. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν παίξει ποδόσφαιρο μεταξύ τους. Αρκετοί ήρθαν αργά. Μερικοί ενταθήκαν ακόμα και Σεπτέμβρη. Δεν υπήρχε ο χρόνος για να δουλέψουμε σωστά και όπως θέλουμε. Πιστεύω από εδώ και πέρα να πάμε καλυτέρα.

Από τον κόσμο είστε ευχαριστημένοι;

Απογοητεύσαμε τον κόσμο. Είχε όμως υπομονή. Έδωσε το παρόν στο γήπεδο και μας βοήθησε. Θέλω να πιστεύω πως από εδώ και πέρα θα βελτιωθούν τα πράγματα.

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ