17.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Εμφαντική διπλή γυναικεία πρωτιά για την Αυγούστα Φακοντή

Ακούστηκαν και λέχθηκαν πολλά για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΔΗΚΟ. Κάποιοι υποψήφιοι θέλησαν να μπουν σε μια προεκλογική κούρσα λες και οι εκλογές είχαν πολιτειακό άρωμα.

Κάποιοι άλλοι θέλησαν να πορευθούν με πιο ομαλούς ρυθμούς κρατώντας τα προσχήματα και σεβόμενοι τους ανθυποψηφίους τους, τον εαυτό τους αλλά κυρίως τον Δηκοϊκό κόσμο.

Τα αποτελέσματα που κατάφεραν να πετύχουν οι υποψήφιοι από την Πάφο μιλάνε από μόνα τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σημαντικές πρωτιές και σπουδαίες επιτυχίες πέτυχαν τόσο ο Αντώνης Αντωνίου όσο και ο Χρύσανθος Σαββίδης αφού με διαφορά εξασφάλισαν τις πρώτες θέσεις στα κομματικά αξιώματα που διεκδικούσαν για τις θέσεις του Αντιπρoέδρου και του μέλους του Εκτελεστικού του ΔΗΚΟ.

Πρωτιά όμως πέραν των πιο πάνω δυο πέτυχε και η συμπολίτισσά μας Αυγούστα Φακοντή αφού ήταν η πρώτη γυναίκα σε σταυρούς προτίμησης Παγκυπρίως ενώ στην γενική κατάταξη έλαβε την ιδιαίτέρως κολακευτική τρίτη θέση, κάτι που αποδεικνύει ότι το ήθος και η σεμνότητα στην πολιτική, όταν διαθέτεις πολιτικό λόγο και όραμα ανταμείβονται.

Μάλιστα στα ιστορικά του ΔΗΚΟ, από το 1976 και μετά πρώτη φορά μια γυναίκα από την Πάφο πέτυχε την εκλογή της στο Εκτελεστικό Γραφείο με τόσο εμφαντικό τρόπο και τόση δυναμική. Πέραν της επιτυχίας όμως της Αυγούστας που κατάφερε να πλασαριστεί στα ψηλά και πιο πάνω από πιο προβεβλημένα, θεωρητικά, στελέχη είναι και η νεαρότερη γυναίκα που μπαίνει στο Εκτελεστικό Γραφείο.

Η Αυγούστα όπως πριν τις εκλογές έτσι και σήμερα δηλώνει αποφασισμένη να εργαστεί σκληρά και με συνέπεια κυρίως στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα κοινωνικά θέματα ενώ δεν παρέλειψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό να εκφράσει και την ευχαρίστησή της προς τον Δηκοϊκό κόσμο που της έδειξε την εμπιστοσύνη του.

Μπράβο στην Αυγούστα και φυσικά να μη ξεχάσουμε και τον Αντώνη Σιβιτανίδη ο οποίος επίσης κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στο Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ