15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Εμπρησμός οχημάτων στην Έμπα – Δεν παραδέχονται οι ύποπτοι

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο, προσήχθησαν σήμερα δύο πρόσωπα σε σχέση με υπόθεση εμπρησμού οχημάτων στην Έμπα, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 3ης Ιουνίου του 2017, οι οποίοι δεν παραδέχθηκαν τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Πρόκειται για ένα 26χρονο και ένα 24χρονο. Στη σημερινή δικάσιμο και οι δύο απάντησαν μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν της απόπειρας καταστροφής περιουσίας και εμπρησμού. Το Δικαστήριο στη σημερινή δικάσιμο όρισε την υπόθεση για τις 11.12.2017 για συνέχιση της διαδικασίας.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, αρχικά είχε γίνει η σύλληψη του 26χρονου και ακολούθησε η σύλληψη του 24χρονου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Αστυνομία από τις περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε εκτιμά πως τα δύο πρόσωπα φέρεται να είχαν οικονομικές διαφορές με τον 23χρονο ιδιοκτήτη των οχημάτων.

Το πρώτο όχημα, η αξία του οποίου ήταν 18.000 ευρώ, από τη φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ το δεύτερο όχημα που ήταν σταθμευμένο πίσω από το πρώτο υπέστη εκτεταμένες ζημιές που υπολογίστηκαν στις 2.000 ευρώ και ανήκει στον 21χρονο κουνιάδο του 23χρονου.

Από την πρώτη στιγμή μέλη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από τις επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως  η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ