24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Εμπειρία περιηγήσεων HOP on HOP off στην Πάφο 

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πάφου καλωσορίζει την νέα υπηρεσία περιηγήσεων με λεωφορεία  Ηop-on-Ηop-off.

H παγκοσμίου φήμης εταιρία City Sightseeing  δραστηριοποιείται από αυτό τον μήνα επίσημα πλέον και στην Πάφο προσθέτοντας ακόμη μια εμπειρία στην ήδη ευρεία γκάμα εμπειριών που προσφέρει η περιοχή.

Όπως διαφαίνεται και από τα διαφημιστικά της υπηρεσίας αυτής,  το Ηop on Hop off  περιοδεύει-κυκλικά στα κυριότερα αξιοθέατα της Πόλης και ευρύτερης περιοχής ενώ μέσα από το ατομικό σύστημα ξενάγησης που διεξάγεται σε 10 διαφορετικές γλώσσες, οι εκδρομείς ενημερώνονται τόσο για την ιστορία όσο και τον πολιτισμό της περιοχής.  Επιπρόσθετα η τακτική Ηop on, Hop off  δίδει την δυνατότητα στον επιβάτη  με ένα ημερήσιο εισιτήριο να επιβιβαστεί και να αποβιβαστεί όσες φορές επιθυμεί δίνοντας του την ευκαιρία για περαιτέρω εξερεύνηση του προορισμού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην νέα αυτή υπηρεσία και ευελπιστούμε ότι όχι μόνο θα έχει μια επιτυχημένη πορεία αλλά θα καταφέρει στο εγγύς μέλλον να επεκταθεί και να καλύψει και άλλες περιοχές της επαρχίας.

https://www.cyprus-sightseeing.com/products/hop-on-hop-off-open-bus-tour-paphos

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ