19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΕΛΕΟΣ: Σκοτώνουν αβέρτα σκυλιά στην Πάφο λες και δεν έχουν ψυχή – Μάστιγα πλέον οι μαζικές δηλητηριάσεις [φωτ]

Δυστυχώς κάποιοι ανάμέσά μας δεν δικαιούνται να αποκαλούνται άνθρωποι. Πως μπορούν να βάζουν φόλες και να θέλουν να σκοτώσουν σκυλιά ή άλλα ζωάκια που σε τίποτα δεν τους φταίνε;  Είναι αν μη τι άλλο μια πράξη αψυχολόγητη και απάνθρωπη.

Συνεχίζονται δυστυχώς οι μαζικές δηλητηριάσεις σκυλιών στην Πάφο και σε κάθε κυνηγετική εξόρμηση οι κυνηγοί μετρούν μεγάλες απώλειες των αγαπημένων τους φίλων.

Στην Ανδρολύκου όπως θα δείτε και στην φωτογραφία η οποία δημοσιεύτηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στο ίδιο σημείο άφησαν την τελευταία τους πνοή πάνω των τριών σκύλων ενώ πολλοί κυνηγοί προσπαθούν να σώσουν τα ζώα τους με ενέσιμα τα οποία έχουν μαζί τους για τέτοιες περιπτώσεις κάποιες φορές με επιτυχία και δυστυχώς κάποιες όχι.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Και δεν είναι μόνο στην συγκεκριμένη περιοχή αλλά παντού στην Πάφο. Πολλοί κυνηγοί έχουν χάσει τους πιστούς τους φίλους μπροστά τα μάτια τους χωρίς να μπορούν να τα τους σώσουν.

Καταδικάζουμε αυτό το έγκλημα γιατί περί εγκλήματος πρόκειται… Θα βρεθούν οι ένοχοι; Πάντως σίγουρα δεν πρόκειται για ανθρώπους…

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ