25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ, Λυπηθείτε τον κόσμο- “Ανοίγουν” συνέχεια την Αρχ. Μακαρίου στη Χλώρακα

Περισσότερο από το γεφύρι της Άρτας έχει καταντήσει το πρόβλημα στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Χλώρακα σύμφωνα με τα παράπονα των κατοίκων, των καταστηματαρχών αλλά και των οδηγών που, μη μπορώντας διαφορετικά, χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο δρόμο.

Όπως ανέφεραν επηρεαζόμενοι στο PafosPress.com ο συγκεκριμένος δρόμος “ανοίγει” για σκοπούς αποχετευτικού για πέμπτη φορά και δυστυχώς θα παραμείνει κλειστός για διάρκεια ενός μηνός.

Πέραν των οδηγών όμως και των κατοίκων της περιοχής σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο αφού λόγω των εργασιών χάνουν σημαντικό μέρος των δραστηριοτήτων τους που σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει και το 100%.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εννοείται βέβαια πως οι παραπονούμενοι δεν τα έχουν με την εταιρεία που διεξάγει τις εργασίες αλλά με εκείνους τους σοφούς που παίρνουν τις αποφάσεις, από όλες τις υπηρεσίες και δεν μπόρεσαν μέχρι στιγμής να συντονίσουν τις ενέργειες τους και να αποφευχθούν οι τόσες πολλές τομές στο δρόμο.

Δεν φτάνουν όλα αυτά είναι γνωστό ότι ο δρόμος Πάφου Κισσόνεργας, από την είσοδο στη Χλώρακα μέχρι και την Κισσόνεργα μοιάζει με κατσικόδρομο (στην καλύτερη περίπτωση) αφού είναι επισκευασμένος τμηματικά, με πολλές λακκούβες και έχοντας τα χάλια του τα μαύρα με τους οδηγούς να φωνάζουν χρόνια τώρα αλλά εις…ώτα μη ακουόντων.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ