20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πληροφορία από τον Πωμό έθεσε σε κινητοποίηση τη Λιμενική

Κινητοποίηση της λιμενικής στο χώρο όπου διεξάγονταν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου δύτη, στην περιοχή του Πώμου. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, η κινητοποίηση ήρθε ως αποτέλεσμα πληροφορίας η οποία, εκτιμήθηκε ως αξιόπιστη από τη λιμενική και αυτή την ώρα, πλοίο της λιμενικής σπεύδει στο χώρο για να ερευνήσει περαιτέρω την πληροφορία αυτή.

Να επισημάνουμε ότι οι έρευνες για σήμερα, είχαν ολοκληρωθεί στις 17.00 λόγω σκότους, ωστόσο η λιμενική μετά από την συγκεκριμένη πληροφορία κινητοποιήθηκε έκτακτα για να διερευνήσει το θέμα.

Την πληροφορία έδωσαν στρατιώτες που υπηρετούν στον Πωμό. Ενήμερα για τις κινητοποιήσεις και τα Ηνωμένα Έθνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες θα συνεχιστούν για ελάχιστο χρονικό διάστημα απόψε, και θα επαναρχίσουν δυναμικά και πάλι από αύριο το πρωί, σε περίπτωση που δεν γίνει εφικτό να εντοπιστεί ο δύτης απόψε.

Η ταχύτητα σκοτώνει
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στις έρευνες συμμετέχουν δύο σκάφη της Λιμενικής Αστυνομίας ενώ με το πρώτο φως σχεδιάζεται από το ΚΣΕΔ νέα έρευνα σε μεγαλύτερη περιοχή από τον κόλπο Λατσιού μέχρι τον Πύργο Τηλλυρίας αφού στην περιοχή επικρατούν ισχυρά ρεύματα προς διάφορες κατευθύνσεις.
Στην έρευνα θα συμμετάσχουν αεροναυτικά μέσα της Αστυνομίας και της Εθνικής Φρουράς καθώς και ομάδες της Πολιτικής Άμυνας και ομάδες εθελοντών αυτοδυτών.

Πηγή: sigmalive.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ