16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κορμός δέντρου καταπλάκωσε κατασκηνωτές- Τρία άτομα στο Νοσοκομείο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τρεις τραυματίες διακομίσθηκαν αρχικά με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Κάτω Πύργου Τυλληρίας και ακολούθως στο Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά από αποκόλληση και πτώση δέντρου πάνω σε κατασκηνωτές που βρίσκονταν στον κατασκηνωτικό χώρου Κάτω Πύργου Τηλλυρίας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress.com. 

Από την πρώτη του δέντρου πάνω σε σκηνές τραυματίστηκαν τρία άτομα που βρίσκονταν στο Φεστιβάλ στην Κατασκήνωση του Κ. Πύργου με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επιστρατευθεί τόσο το ασθενοφόρο του Κάτω Πύργου όσο και ασθενοφόρο της Εθνικής Φρουράς για τη διακομιδή τους στο Νοσοκομείο.

Η σκηνή αποκλείστηκε αμέσως από την Αστυνομία ενώ στο σημείο βρίσκεται και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να απομακρύνει το δέντρο που κτύπησε τους κατασκηνωτές.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πληροφορίες του PafosPress.com αναφέρουν ότι οι τραυματίες είναι Ελληνοκύπριοι νεαροί.

Oι υπόλοιποι κατασκηνωτές οδηγήθηκαν στο γήπεδο του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Πύργου για λόγους ασφαλείας.

Οι κατασκηνωτές βρίσκονταν στο σημείο λόγω του Αντί-Σκηνο Υπαίθρειου Θεατρικού Φεστιβάλ που λάμβανε χώρα στον Πύργο από χθες και το συμβάν σημειώθηκε απόψε στις 8:05μμ.

O κοινοτάρχης κ.Νίκος Κλεάνθους ο οποίος στην ιστοσελίδα Sigmalive ανέφερε αρχικά ότι οι 3 βρίσκονταν εκεί με δική τους ευθύνη. Ακολούθως ο κ.Κλεάνθους ανέφερε ότι στην περιοχή έσπευσε το μοναδικό ασθενοφόρο που υπάρχει με τον εθελοντή οδηγό για να μεταφέρει στο ιατρικό κέντρο τους τραυματίες. Στο ιατρικό κέντρο εργάζεται όπως είπε ο κοινοτάρχης μόνο μια νοσηλεύτρια.

Γι’ αυτό τον λόγο έγινε κλήση σε άλλες επαρχίες οι οποίες έσπευσαν να μεταφέρουν τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον κοινοτάρχη η κατάστασή τους δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως να είναι σοβαρή.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ