14.9 C
Paphos
Wednesday, March 27, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η εταιρεία Αθηνοδώρου έκλεισε με 30 «βαρέλες» μπετόν το Mall της Πάφου (pics)

Στο κλείσιμο κάθε πρόσβασης προς το Kings Avenue Mall προχώρησε νωρίς το πρωί η εταιρεία μπετόν Αθηνοδωρου.
Η εταιρεία με το προσωπικό της και με τη χρήση τουλάχιστον 30 βυτίων μπετόν απέκοψε την πρόσβαση προς όλες τις εισόδους του Mall διαμαρτυρόμενοι για μη καταβολή των δεδουλευμένων της εδώ και τέσσερα χρόνια.
Να σημειωθεί ότι στην κοινοπραξία ιδιοκτητών του Mall είναι και η εταιρεία Αθηνοδωρου ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της οποίας μιλώντας στο PafosPress έκανε λόγω για εξάντληση κάθε υπομονής.

 

Σχολιάζοντας αυτή την απόφαση ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Εταιρειών Αθηνοδώρου Χρίστος Αθηνοδώρου, ανέφερε ότι το θέμα είναι πάρα πολύ απλό. Εμείς έχουμε δώσει πάρα πολλά χρήματα, ανέφερε, δουλέψαμε, όπως είπε χαρακτηριστικά, κάτω του κόστους.

Κρίναμε ότι αυτή η επιχείρηση είναι και δική μας, τόνισε.  Δυστυχώς έχουμε να παίρνουμε πάρα πολλά χρήματα και το ποσό που έχουμε να παίρνουμε είναι δυσβάσταχτο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε να κλείσουμε και για αυτό ήρθαμε εδώ σήμερα για να διαμαρτυρηθούμε. Δυστυχώς είπε ο κ. Αθηνοδώρου, τα κυπριακά δικαστήρια θα αποφασίσουν μετά από πολλά χρόνια και θα είναι σαν να μεταγγίζουν αίμα στον ασθενή μετ’ θάνατον. Θα περιμένουμε την αντίδραση. Θέλουμε απλά να πάρουμε τα χρήματά μας και να συνεχίζουμε την εργασία μας, είπε κλείνοντας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ