21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναστάτωση στο αεροδρόμιο Πάφου- Άνδρας μπήκε στην απαγορευμένη περιοχή και συνελήφθη

Χειροπέδες σε Ουκρανό ο οποίος παραβίασε τους κανονισμούς ασφαλείας και σκαρφαλώνοντας από την περίφραξη του αεροδρομίου βρέθηκε να κινείται στην απαγορευμένη περιοχή πτήσεων του Αεροδρομίου Πάφου πέρασε νωρίς το πρωί η Αστυνομία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PafosPress.com.

Ο Ουκρανός, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, θα αναχωρούσε με την οικογένειά του για την Κρακοβία με πτήση από το αεροδρόμιο Πάφου στις 7:00πμ. Αντί να πάει στο χώρο αναχωρήσεων όπως η σύζυγος και τα παιδιά του για λόγους που διερευνά η Αστυνομία βρέθηκε στον εσωτερικό χώρο των αποσκευών που εργάζεται το προσωπικό με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από τους εκεί εργαζόμενους και να συλληφθεί από την Αστυνομία.

Αυτή τη στιγμή στο Αεροδρόμιο επικρατεί αναστάτωση αφού η πτήση ακόμη να αναχωρήσει ενώ ο Ουκρανός συνελήφθη και ανακρίνεται.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πληροφορίες του PafosPress.com αναφέρουν ότι ο ύποπτος κατάφερε και πέτυχε είσοδο στην ελεγχόμενη περιοχή από το σημείο που βρίσκεται κοντά στον Πύργο Ελέγχου κάτι που δημιουργεί σωρεία ερωτημάτων για τις προθέσεις του και βεβαίως δημιουργεί αλυσιδωτά ερωτήματα ως προς τα μέτρα ασφαλείας αφού το σημείου που πέρασε στην κλειστή περιοχή από το σημείο που εντοπίστηκε απέχει πέραν των 800 μέτρων.

Η Αστυνομία για να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο ανεπιθύμητων ενεργειών πέραν τις ανάκρισης και των ερωτήσεων στις οποίες υποβάλει τον τουρίστα για την παράξενη και αδικαιολόγητη αυτή ενέργεια διεξάγει και έρευνες στις αποσκευές της οικογένειας του υπόπτου.

Όπως το PafosPress.com είναι σε θέση να γνωρίζει στις αποσκευές της οικογένειας του Ουκρανού δεν έχει εντοπιστεί κάτι ύποπτο.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ