18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις για στήριξη του Χαράλαμπου Λεαντζή (EIKONA)

Όπως νωρίτερα πρώτοι και αποκλειστικά δημοσιεύσαμε ο ΠτΔ με προσωπική παρέμβασή του ενημέρωσε την οικογένεια του Χαράλαμπου Λεαντζή από τη Γεροσκήπου ότι όλα τα έξοδα μετάβασης του νεαρού στη Γερμανία για θεραπεία μετά το ατύχημα που είχε θα καλυφθούν από το κράτος.

Η οικογένεια του Χαράλαμπου με ανακοίνωσή της πριν από λίγο ενημερώνει το κοινό ότι όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για στήριξη του Χαράλαμπου ακυρώνονται και τα έσοδα που μέχρι στιγμής συγκεντρώθηκαν θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση: 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εκ μέρους της οικογένειας του Χαράλαμπου Λεαντζή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασίαδη ο οποίος μετά από προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την οικογένεια διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση θα καλύψει ΟΛΑ τα έξοδα για τη μετάβαση και αποκατάσταση του Χαράλαμπου στη Γερμανία.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη συγκίνηση και τις ευχαριστίες μας προς τον Πρόεδρο για αυτή του την πράξη.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά και με ιδιαίτερη συγκίνηση όλο τον κόσμο που βοήθησε ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Όλους αυτούς που διοργάνωσαν διάφορες εκδηλώσεις και όλους αυτούς που παρευρέθηκαν για τον Χαράλαμπο μας.

Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς την συμπαράσταση και την στήριξη όλων αυτών.

Ενημερώνουμε επίσης ότι οποιοσδήποτε εκδηλώσεις ήταν προγραμματισμένες προς τον σκοπό αυτό ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ.

Η οικογένεια δηλώνει ότι μετά την ολοκλήρωση της αποκατάστασης του Χαράλαμπου,το ποσό το οποίο έχει μαζευτεί προς τον σκοπό αυτό, θα δοθεί αποκλειστικά και μόνο σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας ο οποίος χρειάζεται πραγματική βοήθεια.

Ο σκοπός μας είναι να παλέψει τώρα ο Χαράλαμπος μας με τα καλύτερα μέσα για να έρθει πίσω ξανά στην Κύπρο γερός και δυνατός.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ