24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Τελικά δεν χάθηκε ο δασοπυροσβέστης στο Δάσος Πάφου- Παρεξήγηση μεταξύ συναδέλφων έθεσε σε συναγερμό την υπηρεσία

Σε παρεξήγηση μεταξύ δύο δασοπυροσβεστων και προσωρινή αντιπαράθεση τους αποδίδει η Υπηρεσία τη λανθασμένη πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας νωρίς το απόγευμα ότι δηλαδη χάθηκε δασοπυροσβέστης στο Δάσος της Πάφου. 


Συγκεκριμένα δύο δασοπυροσβέστες οι οποίοι βρίσκονταν σε υπηρεσία φαίνεται να παρεξηγήθηκαν με αποτέλεσμα ο ένας εξ’ αυτων να κατέβει απο το αυτοκίνητο και ο άλλος να φύγει και να τον αφήσει.

Στην επικοινωνία τους με την υπηρεσία φάνηκε ότι ο ένας, αυτός που δεν ήταν στο αυτοκίνητο, χάθηκε με αποτέλεσμα να δοθεί προς τα έξω η εντύπωση ότι αγνοείτο η τύχη του σε περιοχή στο Δάσος της Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πάντως μετά το δημοσίευμα του PafosPress και την απρόσμενη τροπή που πήρε για τους ίδιους η υπόθεση αφού κινητοποιήθηκαν υπηρεσίες, άρχισαν οι δημοσιογράφοι παγκύπρια να ζητούν πληροφορίες απο το Τμήμα Δασών και την Αστυνομία φαίνεται πως οι δύο τελικά αντιλαμβανόμενοι τις διαστάσεις που πήρε το περιστατικό τα βρήκαν και πλέον …ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Πάντως σε επικοινωνία του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας με το PafosPress μας αναφέρθηκε πως το περιστατικό δεν είναι και τόσο σοβαρό και πρόκειται για μια παρεξήγηση μεταξύ δύο συναδέλφων επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις αρχικές πληροφορίες ότι δασοπυροσβέστης βρισκόταν μόνος του στο Δάσος Πάφου.

Ευτυχώς έστω και έτσι τέλος καλό όλα καλά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ