17.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Εκλογικό επιτελείο Άκη Χρυσόμηλου: “Όσοι ζουν σε γυάλινα σπίτια δεν πετροβολούν”

Με ανακοίνωσή του το Εκλογικό επιτελείο Άκη Χρυσόμηλου αναφέρει τα πιο κάτω:

Ο κ. Φαίδωνος στο τελευταίο φυλλάδιο που κυκλοφόρησε, κάνει αναφορά για δήθεν εκστρατεία λάσπης εναντίον του από το επιτελείο μας. Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Φαίδωνος ότι όσοι ζουν σε γυάλινα σπίτια δεν πετροβολούν. Ο κ. Φαίδωνος τα δύο χρόνια που διετέλεσε Δήμαρχος διαστρέβλωσε την αλήθεια πλειστάκις, συκοφάντησε πολλούς και η λάσπη ήταν σχεδόν καθημερινά στο ρεπερτόριο των δηλώσεων του. Από το στόχαστρο του δεν ξέφυγε φυσικά ούτε ο κ. Άκης Χρυσόμηλος γιατί τόλμησε να διεκδικήσει την Δημαρχία της πόλης μας.

 Προτού καν εξαγγείλει την υποψηφιότητα του, ο κ. Φαίδωνος περιφερόμενος σε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά κανάλια, χρησιμοποιώντας την προσφιλή του τακτική, της παραποίησης γεγονότων και της διαστρέβλωσης της αλήθειας, προσπάθησε να αμφισβητήσει την εντιμότητα του ανθυποψηφίου του.
Φαντάζει τουλάχιστον ως κακόγουστο αστείο “ο πρύτανης” της συκοφαντίας και της λασπολογίας να κατηγορεί άλλους για τέτοιες συμπεριφορές.
  Ενοχλήθηκε ο κ. Φαίδωνος από κάποιες αλήθειες που αναφέρονται σε φυλλάδιο που κυκλοφόρησε ομάδα υποστηρικτών της υποψηφιότητας του κ. Άκη Xρυσόμηλου. Αλήθειες που αν τις διαβάσει προσεκτικά ο κ. Φαίδωνος, θα ανακαλύψει τον πραγματικό εαυτό του, όπως ήταν κατά τη διάρκεια της θητείας του για δύο χρόνια, με εξαίρεση τους τελευταίους δύο προεκλογικούς μήνες, όπου το πρότυπο της αυταρχικής διοίκησης, αυτός που δεν άκουγε κανένα, μας προέκυψε όψιμος οπαδός του διαλόγου, της συναίνεσης και της συλλογικότητας. Νομίζει πως έτσι μπορεί να εξαπατήσει τους πολίτες; Πλανάται πλάνην οικτρά!
   Η Πάφος ναι! Γυρίζει σελίδα! Αφήνει πίσω της τα φαινόμενα διαφθοράς και τα φαινόμενα αυταρχισμού και ετσιθελισμού, που βίωσε τα τελευταία χρόνια. Με τον Άκη Χρυσόμηλο στη Δημαρχία ο πολίτης αποκτά ξανά λόγο για το μέλλον του και το μέλλον της πόλης μας.
Μαζί συνδιαμορφώσαμε το πρόγραμμά μας που βρίσκεται ήδη στα χέρια του κάθε πολίτη. Μαζί θα κάνουμε πράξη το κοινό μας όραμα!
Η Πάφος δεν αντέχει άλλη μια πενταετία με τον Δήμο στην υπηρεσία του Δημάρχου. Ο Δήμος πρέπει και θα περάσει στα χέρια των Δημοτών.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ