22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Εισβάλλει το βράδυ το πολύ ισχυρό βόρειο ρεύμα αέρα-Τι αναμένεται (LIVE ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ)

Εισβάλλει αργά το βράδυ της Πέμπτης (23/01) ενώ πολύ ισχυρό βόρειο ρεύμα αέρα το οποίο θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, όπου τη θέση του θα πάρει υψηλή πίεση. 
Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο», ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθης Νικολαΐδης, ανέφερε ότι το απόγευμα πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές ή και παροδική ελαφρά χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.
Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, καθώς και χιόνια στα ορεινά και ενδεχομένως τοπικά στα ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, στα υπήνεμα, αλλά πολύ ισχυροί και παροδικά σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ, στα προσήνεμα.
Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και γύρω στους μείον 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και ψυχρός με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, ενώ θα πνέουν τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί βόρειοι άνεμοι, οι οποίοι θα εξασθενήσουν σταδιακά το απόγευμα.
Τη νύκτα θα σχηματιστεί παγετός στα ορεινά, τα ημιορεινά αλλά και σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού.
Η θερμοκρασία αναμένεται το βράδυ της Παρασκευής να πέσει στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό και πολύ πιο κάτω από τους -7 στο Τρόοδος.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ