24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Εισήγηση ΕΒΕ Πάφου για καθορισμένο τέλος για συγκεκριμένες διαδρομές από τα τάξι του αεροδρομίου Πάφου

Η αταξία που επικρατεί με τα ταξί στον αερολιμένα της Πάφου προβληματίζει έντονα το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου, ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου  Ανδρέας Δημητριάδης, προσθέτοντας πως το ΕΒΕ εισηγείται την έναρξη καθορισμένου τέλους για συγκεκριμένες διαδρομές

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Δημητριάδης είπε,  πως το θέμα αφορά όχι μόνο το αεροδρόμιο Πάφου αλλά και το αεροδρόμιο της Λάρνακας .
Εισήγηση του ΕΒΕ, όπως είπε, είναι να καθοριστεί , καθορισμένο τέλος όπως γίνεται στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες για το κέντρο της Πάφου, την Πόλη Χρυσοχούς, τον Κόλπο των Κοραλίων και γενικά για συγκεκριμένες περιοχές, ώστε ο ταξιδιώτης να ξέρει εκ των προτέρων πόσο θα καταβάλει και να μην εξαπατάτε  από ορισμένους επιτήδειους.

Ερωτηθείς για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο αεροδρόμιο Πάφου με τα ταξί, ο κ. Δημητριάδης σημείωσε πως το ΕΒΕ Πάφου δέχεται πολλά παράπονα , ότι υπάρχουν τρομερές υπερχρεώσεις και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις, όσο κοστίζει να έρθουν οι επισκέπτες στην Κύπρο, πληρώνουν άλλα τόσα για να μεταβούν είτε στον Κόλπο των Κοραλίων ,είτε στην Πόλη Χρυσοχούς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επεσήμανε μάλιστα, πως ορισμένοι οδηγοί ταξί είναι απρεπείς και αγενείς και δεν εφαρμόζουν το ταξίμετρο.  

Το θέμα ανέφερε θα συζητηθεί τόσο στην εκτελεστική όσο και στο διοικητικό συμβούλιο του ΚΕΒΕ για προώθηση μέτρων πάνω σε παγκύπρια βάση αλλά και στην επικείμενη επίσκεψη του Υπουργού Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων κ.  Γιάννη Καρούσου την ερχόμενη Δευτέρα 20 τρέχοντος στα γραφεία του ΕΒΕ Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ