15.9 C
Paphos
Thursday, May 9, 2024

ΠΑΦΟΣ: Εικόνες εγκατάλειψης σε μια απο τις ομορφότερες γειτονιές της πόλης;

Είναι απο τις γειτονιές που θυμίζουν έντονα τις όμορφες γειτονιές της Ελλάδας, τόσο σε νησιά όσο και στην Αθήνα όπου συναντάμε αυτή την γραφικότητα σε πολλά μέρη μα κυρίως στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι.


Στενό δρομάκι με σκαλιά, μπαλκόνια με κρεμαστούς πράσινους λουλουδένιους κήπους να εμπνέουν αρκετούς καλλιτέχνες να τους ζωγραφίσουν ή να τους φωτογραφίσουν , περαστικοί να περνάνε απο κάτω και δίπλα ένα πάρκο με ιστορία ακριβώς στην καρδιά της Πιναακοθήκης, εδώ που κάποτε μαζεύοταν όλη η Πάφος.

Η περιοχή δυστυχώς, όπως καταγγέλνει συμπολίτης μας, είναι παραμελημένη σε σημείο που μοιάζει να έχει εγκαταληφθεί, μια εικόνα, όπως περιγράφει σε επιστολή που απέστειλε στον Δήμαρχο Πάφου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που σίγουρα δεν τιμά κανένα μας και δεν είναι αυτό που καθημερινά θέλουμε να δείχνουμε σε όσους χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο δημόσιο δρόμο, ντόπιους ή και ξένους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Διαβάστε πως ακριβώς διατυπώνεται το παράπονο

Αγαπητοί φίλοι

κύριοι Δήμαρχε και Δημοτικοί σύμβουλοι!

Σας αποστέλλω καποιες φωτογραφίες από την καθημερινή εικόνα που έχει η πολυκατοικία Ambassador Court, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την κεντρική είσοδο και από τα μπαλκόνια πολλών από τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας ΑΞΙΟΘΕΑ, στην περιοχή Μουσαλλα.

Σημειώστε επίσης ότι ο δρόμος/σκαλιά που χωρίζουν το κτήριο του ξενοδοχείου μας και την πολυκατοικία είναι προέκταση της οδού Ήβης Μαλιωτη (δημόσιος δρόμος) την οποια διαδρομή χρησιμοποιούν καθημερινά αρκετοί τουρίστες και κόσμος, είτε για να πάνε στις δουλειες τους είτε στα πλαίσια της περιπλάνησης τους.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα συμφωνήσετε πως η εικόνα που παρατηρείται στην πολυκατοικία αυτή σίγουρα δεν είναι η εικόνα που θελουμε να προβάλουμε ως πόλη, ιδίως μια πολιτιστική πρωτεύουσα το 2017.

Περαιτέρω σημειώστε ότι σε σχεδόν καθημερινή βάση υπάλληλος των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου επισκέπτεται και καθαρίζει την πλατεία Μουσαλλα, αλλά τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια δεν παρουσιάστηκε ποτέ κανένας να καθαρίσει τα σκαλιά που όπως είπαμε είναι προέκταση δημοσίου δρόμου.

Πέραν του γεγονότος ότι θα ήταν καλή μια συντήρηση/ανάπλαση του δρόμου/σκαλιά (επιτέλους) κάτι το οποίο θεωρητικά δεν θα έχει ούτε ιδιαίτερα μεγάλο κόστος αφού μιλάμε για μικρής απόστασης σκαλιά/δρόμο.

Ζητούμε την κατανόηση και τις αμεσες ενεργείες σας ούτως ώστε να διορθωθεί η κατάσταση το συντομότερο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ