20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ στην Πάφο: Βρέθηκε «κολαστήριο» σκύλων [φωτογραφίες που μπορεί να ενοχλήσουν]

Τουρίστας ανακάλυψε στην περιοχή Κοίλη της Πάφου «φάρμα» με σκύλους, οι οποίοι βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης.

Ο τουρίστας επικοινώνησε με την οργάνωση «Cyprus Animal Defenders – CALF» και έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε ανάρτηση στο Facebook, η οργάνωση έγραψε ότι τον τουρίστα οδήγησαν στο σημείο οι κραυγές των σκύλων. Εκεί ανακάλυψε νεκρούς σκύλους, κόκαλα και απομεινάρια ζώων σε πλαστικές σακούλες. Επίσης, βρήκε ένα νεκρό σκύλο, να είναι ακόμα δεμένος με το λουρί του.

Σύμφωνα με την οργάνωση, ο τουρίστας οδήγησε τους ακτιβιστές στο σημείο, αλλά οι νεκροί σκύλοι είχαν μετακινηθεί από το σημείο.

Η οργάνωση καταγγέλλει, στην ανάρτησή της, ότι το χωριό είναι μικρό και οι κάτοικοι γνωρίζονται μεταξύ τους, γεγονός που δυσκολεύει τις Αρχές να πράξουν κάτι για το γεγονός.

Στο σημείο, επίσης, εντοπίστηκαν χάπια για προβλήματα υγείας των ανθρώπων.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την οργάνωση, μάς ανέφεραν ότι τα σκυλιά διασώθηκαν, αλλά υπάρχουν στην περιοχή ακόμα 10-15 σκυλιά που δεν μπόρεσαν να τα πιάσουν και λιμοκτονούν.

Μάλιστα, καλούν τις Αρχές να αναλάβουν δράση και να πάνε για εξετάσεις, για να διαπιστώσουν πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα.

Όπως ανέφεραν στο sigmalive, αν και συνεργάζονται με τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες Κύπρου, ξέρουν ότι είναι δύσκολο να περιορίσουν τους σκύλους λόγω της έλλειψης κονδυλίων.

Πηγή: sigmalive

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ