23.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ σε Λύκειο της Πάφου – Γέμισαν ύβρεις ολόκληρο το σχολείο [φωτογραφίες]

Σε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός έγιναν μάρτυρες σήμερα το πρωί οι μαθητές και το προσωπικό του Λυκείου Αγίου Χαραλάμπους στην Έμπα της Πάφου.

Ανεγκέφαλοι εκμεταλλευόμενοι το σκότος χθες το βράδυ, μπήκαν στο σχολείο και έγραψαν με σπρέυ όπου υπήρχε τοίχος, υβριστικά σχόλια εναντίον συγκεκριμένων εκπαιδευτικών του σχολείου. Και όταν λέμε όπου υπήρχε τοίχος εννοούμε ότι γέμισαν κυριολεκτικά το σχολείο με αισχρά σχόλια και “ζωγραφίες”.

Οι ανεγκέφαλοι αυτοί λοιπόν, αφού “έντυσαν” τους τοίχους, ακολούθως “στόλισαν” και τα παράθυρα των τάξεων ενώ στο πέρασμα τους ξέσπασαν και σε γλάστρες με δεντράκια που υπήρχαν στην αυλή του Λυκείου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο Λύκειο αφού και στο πρόσφατο παρελθόν οι βάνδαλοι ξανακτύπησαν αλλά όπως φαίνεται δεν τους άρεσε το γεγονός ότι τα “συνθήματά” τους σβήστηκαν άμεσα και είπαν να επαναλάβουν την ηλιθιότητά τους.

Να σημειωθεί ότι στην εικόνα αυτή που αντίκρυσαν πρωί πρωί μαθητές και προσωπικό, πάγωσαν στην κυριολεξία, ενώ πολλοί μαθητές μιλώντας στο PafosPress εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για το περιστατικό και ανέφεραν ότι ίσως θα ήταν σωστό να τοποθετούνταν κάμερες στο σχολείο, αν το επιτρέπει φυσικά ο νόμος, ούτως ώστε οι θρασύδειλοι βάνδαλοι, να μην ξανατολμήσουν να κάνουν το ίδιο πράγμα.

Τη δυσαρέσκειά του για το συμβάν εξέφρασε, όπως πληροφορούμαστε επίσης και ο Διευθυντής του σχολείου, απευθυνόμενος στους μαθητές.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε και στην Αστυνομία Πάφου η οποία έσπευσε στο σχολείο για να διαπιστώσει το τί ακριβώς είχε συμβεί, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι υποψίες για τους δράστες στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Πρόκειται όπως αναφέρουν οι πληροφορίες για μαθητές που φοιτούν στο συγκεκριμένο Λύκειο ενώ δεν αποκλείεται να είχαν και συνεργούς από άλλο σχολείο της Πάφου.

Όπως και να έχει η ζωή στο Λύκειο του Αγίου Χαραλάμπους στην Έμπα συνεχίζεται, οι τοίχοι ξαναβάφτηκαν και τα ντροπής σχόλια εξαφανίστηκαν και ευχή όλων είναι όπως να ήταν η τελευταία φορά που οι μαθητές αλλά και το προσωπικό αναγκάζονται να γίνουν μάρτυρες αυτής της χυδαιότατης πράξης.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ