25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Έρχεται στην Πάφο η φημισμένη ορχήστρα της Εθνικής Φρουράς της Ρωσίας

Με μια ξεχωριστή συναυλία της φημισμένης Ορχήστρας της Εθνικής Φρουράς της Ρωσίας εμπλουτίζεται η «Γιορτή Ανθεστηρίων 2017», που θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 7 Μαΐου  στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (πλατεία Δημαρχείου) από τις 5.00 το απόγευμα.


Η συναυλία της Ρωσικής Εθνικής Φρουράς είναι αφιερωμένη στην «Ημέρα της Νίκης», που εορτάζεται διεθνώς για τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και φιλοδοξεί να μεταφέρει στο κοινό της πόλης μας την επίσημη και μαγευτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στη Ρωσία και άλλες χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης για την επέτειο αυτή.

Στην συναυλία συμμετέχουν 56 δεξιοτέχνες μουσικοί, καθώς και 4 τραγουδιστές,  οι οποίοι θα εκτελέσουν τα παγκοσμίως γνωστά και αγαπημένα επετειακά τραγούδια της εποχής του  πολέμου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Ορχήστρα Εθνικής Φρουράς της Ρωσικής Ομοσπονδίας θεωρείται ένα από τα καλύτερα στρατιωτικά μουσικά συγκροτήματα της Ρωσίας και της Ευρώπης. Έχει δώσει εκατοντάδες συναυλίες στη Ρωσία και στο εξωτερικό, έχει κάνει πληθώρα ηχογραφήσεων και παρουσιάσεων στην τηλεόραση, ενώ  συμμετείχε ενεργά στο μουσικό σχεδιασμό των Ολυμπιακών Αγώνων του 1980, στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών το 1986 και στους επίσημους εορτασμούς για την 850η επέτειο της ίδρυσης της Μόσχας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ