22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Εγκαίνια έκθεσης Παφιτών φωτογράφων 

Η έκθεση Παφιτών Φωτογράφων 2018 που γίνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά εγκαινιάστηκε χθες Παρασκευή 16 Μαρτίου στην Πάφο.

Στόχος της έκθεσης, όπως ανέφερε ο  Θάνος Σαββίδης πρόεδρος της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου Τμήμα Πάφου, είναι να δώσει την ευκαιρία σε φωτογράφους  που κατάγονται από την Πάφο ή ζουν μόνιμα σε αυτήν να εκθέσουν μέρος της δουλειάς τους στο κοινό,  επιλέγοντας ελεύθερα το δικό τους θέμα.

Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αθρόα προσέλευση σημειώνοντας πως κάθε χρόνο το κοινό της Πάφου  αγκαλιάζει την εκδήλωση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος οι φωτογράφοι οι  Αndessner Richard, Dimitrova Ιvanka, Ευθυμίου Μαρία, Ζάγγουλου Θεοδώρα, Kim Αnna, Μαργαρίτης Ανδρέας, Μπουρνού Ειρήνη, Νικολαϊδης Χαράλαμπος, Pasheva Ιvet, Παπαμιχαήλ Ιουλιάνα, Παπαμιχαήλ Μαρία, Σαββίδης Θάνος, Σαρίκα Χαρίκλεια, Σοφόκλη Στέλιος, Φακοντής Αντώνης, Χαραλάμπους Ανθή, Χαραλάμπους Αχιλλέως Ρένα, Χαραλάμπους Σύμος, Χριστοδούλου Αλέξης

Η έκθεση εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα εκδηλώσεων MoPP2018 της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου – Τμήμα Πάφου που είναι ένα τρίμηνο πρόγραμμα με πολλές εκδηλώσεις γύρω από τη φωτογραφική τέχνη.

Το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την έκθεση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου μέχρι και τη Δευτέρα 19 Μαρτίου. Ώρες λειτουργίας: 4 – 7 μμ. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ