17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΕΒΕ Πάφου: Φεύγει για Κίνα ο Δημητριάδης

O Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης προσκλήθηκε να επισκεφτεί την κινεζική πόλη Λι- Γιάγκ ως επίσημος προσκεκλημένος, στις 10 Απριλίου, ενώ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του θα επισκεφθεί και άλλες πόλεις που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον για συνεργασία με την Πάφο.


Οπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Δημητριάδης, η πρόσκληψη του έγινε μετά τις επισκέψεις κινεζικών αντιπροσωπειών μεταξύ των οποίων και του Δημάρχου της πόλης Λι- Γιάγκ, στην Πάφο.

Οπως είπε, θα επισκεφτεί άλλες δύο μεγάλες πόλεις, κοντά στο Πεκίνο, οι οποίες επίσης έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συνεργασία με την Πάφο, όπου θα συζητήσει και το ενδεχόμενο συνεργασίας των παφίτικων επιχειρήσεων με τις κινέζικες επιχειρήσεις.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πρόσθεσε πως μελετάται το ενδεχόμενο από πλευράς Κινέζων παραγόντων να δημιουργήσουν εκθεσιακούς αποθηκευτικούς χώρους στην Πάφο.

Παράλληλα, συνέχισε, κατά την επίσκεψη του στην Κίνα θα επισκεφτεί και το Τεχνολογικό πάρκο της Τσιαν Τζου με το οποίο η Πάφος έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας για την εγκατάσταση Φαρμακευτικού Τεχνολογικού Πάρκου στην κυπριακή πόλη.

Θα συζητήσει, πρόσθεσε, περαιτέρω λεπτομέρειες και θα γίνει προετοιμασία για την επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή και προέδρου του Τεχνολογικού Πάρκου της Κίνας, ο οποίος είναι και ο Δήμαρχος της πόλης Τσιαν Τζου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ