27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΕΒΕ Πάφου: Να παραμείνει ανοικτή η τουριστική βιομηχανία το χειμώνα 

Η προσπάθεια όλων των τουριστικών παραγόντων της Κύπρου και ιδιαίτερα της Επαρχίας Πάφου είναι να καταφέρουμε να επιτύχουμε τη λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αναφέρει με γραπτή ανακοίνωσή του το ΕΒΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μεγάλη είναι η προσπάθεια που καταβάλλεται τα τελευταία χρόνια όπως κάθε χειμερινή περίοδο παραμένει μεγαλύτερος αριθμός ξενοδοχείων σε λειτουργία σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου καλεί όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, κέντρα αναψυχής και καταστήματα να συνεχίσουν τη λειτουργία τους καθ’ όλη τη χειμερινή περίοδο, αφού και οι συνεχώς αυξανόμενες συγκριτικά με προηγούμενα χρόνια κρατήσεις την περίοδο αυτή θέλουν την τουριστική περίοδο ολόχρονα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Έχουμε καταφέρει ως Πάφος να προωθήσουμε τον αθλητικό τουρισμό, τη γαστρονομία καθώς και το θρησκευτικό τουρισμό, ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και να αυξήσουμε με αυτό τον τρόπο τα ποσοστά προσέλκυσης του τουρισμού τη χειμερινή περίοδο, προσθέτει στην ανακοίνωση το ΕΒΕ Πάφου.

Επισημαίνει ωστόσο πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών σε κάποιες από τις πιο σημαντικές παραλίες μας  την περίοδο αυτή θα πρέπει να υπάρχει πλήρης παρουσία ναυαγοσωστών καθώς και να προσφέρονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες, αφού η Επαρχία Πάφου διαθέτει και τις κατάλληλες υποδομές αλλά και τις ανάλογες καιρικές συνθήκες για διακοπές.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ