13.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Το Νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ φροντίζει τη γυναίκα! Εβδομάδα Προληπτικής Μαστογραφίας σε ειδική τιμή

Το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός με σύνθημα “Η πρόληψη αποτελεί την καλύτερη θεραπεία του Καρκίνου του Μαστού” προσφέρει  για την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας , στον γυναικείο πληθυσμό της Πόλης και  Επαρχίας Πάφου Εβδομάδα Προληπτικής Μαστογραφίας από τις 07/03/2016 έως και 12/03/2016 στην ειδική τιμή των 40 ευρώ κατόπιν ραντεβού στο τηλ 26848000.

Η ολοκληρωμένη εξέταση μαστογραφίας όπως εφαρμόζεται στο νοσοκομείο μας περιλαμβάνει και υπερηχογράφημα μαστού όταν κρίνεται αναγκαίο χωρίς επιπλέον  χρέωση.

Στην εβδομάδα προληπτικής μαστογραφίας θα ισχύσει το ίδιο με μοναδική διαφοροποίηση την πραγματοποίηση των αναγκαίων υπερηχογραφημάτων μαστού σε διαφορετική ημέρα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε δηλώσεις του στο PafosPress o Δρ. Νέστωρας Μιχαήλ ανέφερε ότι μετά και την προσφορά του Νοσοκομείου Ευγγελισμός για το τέστ Παπανικολάου, διαπιστώθηκε ότι ο γυναικείος πληθυσμός της Πάφου, μέσα από την οικονομικη κρίση δεν προβαίνει στους απαραίτητους ελέγχους έτσι με αφορμή την Γιορτή της Γυναίκας ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ακολουθεί την ίδια τακτική με την εξέταση της μαστογραφίας με ένα συμβολικό ποσό ούτως ώστε οι γυναίκες της Πάφου να μπορέσουν να προβούν στους απαραίτητους ελέγχους, μιας που η πρόληψη όπως ανέφερε χαρακτηριστικά αποτελεί την καλύτερη θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Δείτε τις δηλώσεις του Δρ. Νέστωρα Μιχαήλ:

Η φροντίδα και η αγάπη μας για την γυναίκα είναι συνεχής και αδιάκοπη.

logo evangelismos

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ