13.9 C
Paphos
Monday, May 6, 2024

Είσαι από την Πάφο και έχεις όμορφο κήπο; Στείλε φωτογραφία και κέρδισε πλούσια δώρα

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι μετά από επιθυμία και παράκληση δημοτών της πόλης, η προθεσμία αποστολής φωτογραφιών για συμμετοχή στον Διαγωνισμό για τον Ομορφότερο Κήπο στον Δήμο Πάφου, παρατείνεται μέχρι την Δευτέρα 16 Μαΐου 2016.

Ως εκ τούτου, οι φωτογραφίες των συμμετεχόντων θα τεθούν σε ψηφοφορία μέσω Facebook από τις 16 μέχρι τις 23 Μαΐου 2016.

Υπενθυμίζεται ότι Όσοι κατοικούν εντός των δημοτικών ορίων της Πάφου και επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να στείλουν μια (1) ψηφιακή φωτογραφία από τον κήπο τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνση που βρίσκεται ο κήπος, το θέμα της φωτογραφίας και ένα τηλέφωνο επαφής.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όλες οι φωτογραφίες θα βρίσκονται αναρτημένες στο Facebook του Δήμου Πάφου, χωρίς τα στοιχεία του αποστολέα, προκειμένου το κοινό να ψηφίζει με “Like”  για την καλύτερη.

Η επιλογή των τριών πρώτων φωτογραφιών θα γίνει με την εξής διαδικασία.

Από τις 24 έως τις 27  Μαΐου, Ειδική Κριτική Επιτροπή θα πραγματοποιήσει επιτόπιες επισκέψεις σε κάθε έναν από τους διαγωνιζόμενους κήπους ξεχωριστά, ώστε να διαπιστώσει την αυθεντικότητα των φωτογραφιών και να αποκομίσει ιδίαν άποψη. Ακολούθως, η Επιτροπή θα συνδυάσει το αποτέλεσμα της επίσκεψης με το  αποτέλεσμα του διαγωνισμού στο Facebook σε αναλογία 40-60, δηλαδή 40% θα μετρήσουν  τα «likes» στο Facebook και 60% η βαθμολογία που θα δώσει κατά την επιτόπια επίσκεψη η Επιτροπή. Από το αποτέλεσμα του συνδυασμού αυτού θα αναδειχθούν οι τρείς πρώτοι νικητές.

Το πρώτο βραβείο θα είναι μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, το δεύτερο ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Αθήνα και το τρίτο ένα δωροκουπόνι από φυτώριο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου Πάφου στα τηλέφωνα 26822218 και 26935523.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ