22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Αυτή είναι η Παφίτισσα που είναι πίσω από το πιο σύγχρονο Κέντρο Υγείας και Ευεξίας της Ευρώπης με χρήση EMS

Ποια Παφίτισσα βρίσκεται πίσω από το πιο σύγχρονο Κέντρο Υγείας και Ευεξίας της Ευρώπης με χρήση EMS;

Το Miha Bodytec σου διασφαλίζει ένα ολοκαίνουργιο εαυτό, υγιή, με ευεξία και ανανέωση. 

Το επαναστατικό αυτό μηχάνημα αφού φρόντισε να κατακτήσει αρκετά βραβεία όπως το βραβείο PLUS X-AWARD στον Διεθνή Οργανισμό Καινοτομίας στην Τεχνολογία στον Αθλητισμό, και στο LIFESTYLE MOST INNOVATE BRAND AWARD ήρθε επιτέλους και στην Πάφο για να κατακτήσει και τις καρδιές μας και να μας οδηγήσει σε νέες λεωφόρους υγείας και ευεξίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το νέο σύστημα πρωτοποριακής εκγύμνασης με ηλεκτρομυϊκή εκγύμναση (electric mussle simulation EMS) βρίσκεται για πρώτη φόρα στην Πάφο και είναι έτοιμο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του καθενός μας. Γερμανικής κατασκευής μηχάνημα, είναι η νέα τάση στον χώρο του fitness – ο πλέον αγαπημένος τρόπος εκγύμνασης των σταρ με 4.000 EMS studios σε όλη την Ευρώπη.

Το PafosPress.com ακούγοντας ολοένα και περισσότερα σχόλια ανάμεσα σε συμπολίτες μας, θετικά αποτελέσματα και κολακευτικά σχόλια θέλησε να μάθει περισσότερα και να τα μοιραστεί μαζί σας παίρνοντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης από την Παφίτισσα που βρίσκεται πίσω από αυτή την πρωτοποριακή ιδέα. Ο λόγος για την personal trainer, Κούλα Χριστοφή Εξαδάκτυλου η οποία μας εγγυάται ότι με το Miha Bodytec μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας. 

Ποια είναι η Κούλα Χριστοφή Εξαδάκτυλου;

Η Κούλλα Χριστοφή Εξαδάκτυλου είναι γυμνάστρια και personal trainer. Ως Managing Director στο πιστοποιημένο Fitness Lab στην Πάφο με την χρήση Miha Bodytec είναι εδώ και μας απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να προκύπτουν από την επαναστατική μέθοδο.

Γιατί να επιλέξουμε Miha Bodytec; Γιατί είναι καλύτερο από άλλα όργανα γρήγορης εκγύμνασης το Miha Bodytec?

Ο κόσμος αλλάζει, τα πάντα γίνονται ψηφιακά, τα νομίσματα αλλάζουν γίνονται bitcoin, όπως και η Τεχνολογία στον τρόπο εκγύμνασης γίνεται με Miha Bodytec. Μπορούμε να μιλούμε ώρες ή και μέρες ολόκληρες για το συγκεκριμένο μηχάνημα. To Miha Bodytec το μελετούσα εδώ και τρία χρόνια μετά από μια επίσκεψη μου στην Γερμανία, όπως επίσης είδα τα αποτελέσματα του πρακτικά μέσα από έρευνες Πανεπιστημίων τα οποία γίνονται πλέον και δημοσιεύσεις. Το Miha Bodytec ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Είναι ΑΣΦΑΛΕΣ, ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ.

 Τι είναι το Miha Bodytec?

To Miha Bodytec είναι μια προπονητική μονάδα ηλεκτρομυοδιέγερσης (EMS) η οποία γυμνάζει όλο το σώμα ταυτόχρονα – ενεργοποιεί πάνω από 650 μυϊκές ομάδες και πιάνει εντοβάθμυες μυϊκές ίνες , αγωνιστές και ανταγωνιστές. Κάνει ενδυνάμωση, σύσφιξη, ενισχύει την απώλεια βάρους και λίπους,ενεργοποιεί το μεταβολισμό, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, καλυτερεύει την στάση του σώματος και ανακουφίζει πόνους στη πλάτη και μέση. Χρειάζεστε μια συνεδρία 20-λεπτών την εβδομάδα, η οποία αντιστοιχεί με 3-4 ώρες κανονικής προπόνησης στο γυμναστήριο.

Πώς λειτουργεί το Miha Bodytec; Τι είναι «ηλεκτρομυοδιέγερση (EMS-electro muscle stimulation);

Όπως και το κεντρικό νευρικό μας σύστημα, to Miha Bodytec στέλνει ηλεκτρικά ερεθίσματα βαθιά στους μύες, προκαλώντας σύσπαση, και έτσι γυμνάζει όλο το σώμα ταυτόχρονα χωρίς κανένα κίνδυνο τραυματισμού.

Η ηλεκτρομυοδιέγερση είναι η πρόκληση συστολής των μυών με τη χρήση ηλεκτρικών παλμών και συχνοτήτων.

Πόσο σύντομα μπορώ να έχω ορατά αποτελέσματα δεδομένου ότι έρχονται και τα Χριστούγεννα;

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία κάποιος καταλαβαίνει τη δυναμική του Miha  Bodytec. Σύμφωνα με τη γενική φυσική κατάσταση, τη διατροφή και τον τρόπο ζωής, μετά από 4-5 συνεδρίες τα αποτελέσματα σταδιακά αρχίζουν να φαίνονται. Μετά από 1 μήνα: εσείς παρατηρείτε τη διαφορά. Μετά από 2 μήνες: οι φίλοι σας παρατηρούν τη διαφορά. Μετά από 3 μήνες όλοι παρατηρούν τη διαφορά.

Ποιες μυικές ομάδες γυμνάζει κυρίως;

Όπως αναφέραμε πιο πάνω είναι ολιστική προπόνηση ζευγών μυών. Γυμνάζει όλο το σώμα ταυτόχρονα – ενεργοποιεί πάνω από 650 μυϊκές ομάδες και πιάνει εντοβάθμυες μυϊκές ίνες , αγωνιστές και ανταγωνιστές.

Τι προγράμματα εκγύμανσης έχει το Miha Bodytec;

Έχει 2 πλάνα προπόνησης με ασκήσεις και χωρίς ασκήσεις.

ΠΛΑΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ (ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ)

Όλα τα πλάνα προπόνησης είναι με διάρκεια 20 λεπτών (4 δευτερόλεπτα διάλειμμα x 4 δευτερόλεπτα ένταση).

  1. “Fitness” – «Φυσική Κατάσταση»
  2. “Back Invigoration” – «Ενδυνάμωση Πλάτης»
  3. “Sports Performance” – «Aθλητική Απόδοση»
  4. Bodyforming – «Σμίλευση»
  5. Probe training – «Δοκιμαστική Προπόνηση»

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΧΩΡΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ)

  1. «Προσαρμογή Παλμού» (συνεχόμενη διάρκεια έντασης)
  2. «Ενδυνάμωση» – Για Αρχάριους (4’’ διαλύματος x 4’’ έντασης)
  3. «Ενδυνάμωση» – Για Προχωρημένους (4’’ διάλυματος χ 4’’ έντασης)
  4. «Μεταβολισμός» (συνεχόμενη διάρκεια έντασης)
  5. «Χαλάρωση» (1” διαλύματος x 1” έντασης)
  6. «Δοκιμαστική Προπόνηση» (διάρκεια 12 λεπτών, 4’’ διαλύματος χ 4’’ έντασης)

Ποιες άλλες εφαρμογές μπορεί να έχει το Miha Bodytec;

 Έχει καταπληκτικά αποτελέσματα σε ανθρώπους με πόνους στην μέση και στον αυχένα. Η λύση στα μυοσκελετικά προβλήματα στην οστεοπόρωση και στην ακράτεια λέγεται miha bodytec. .

Επίσης, επιτυγχάνει προστασία του μυοσκελετικού μας συστήματος και των αρθρώσεων, δυναμώνοντας τους μύες που τις περιβάλλουν, όπως, για παράδειγμα, στην σπονδυλική στήλη και τα γόνατα.

Είναι δυνατόν να κάνουμε πάνω από μία προπόνηση την εβδομάδα;

Μεταξύ των προπονήσεων με το Miha Bodytec πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένα διάλειμμα ανάπαυσης 4 ημερών, απαραίτητο για την μυϊκή αναπλήρωση.

Μπορεί το Miha Bodytec να συνδυαστεί με άλλους τύπους εκπαίδευσης;

Ναι. Ωστόσο, έντονη προπόνηση με βάρη δεν συνίσταται.

Μπορεί ο καθένας να κάνει Miha Bodytec;

Το Miha Bodytec είναι κατάλληλο για οποιονδήποτε από 18 έως 90 ετών. Ο μεγαλύτερος ηλικιακά σύνεδρος που έχουμε είναι 88 χρόνων. Οι βασικές αντιενδείξεις είναι ο βηματοδότης και η εγκυμοσύνη.

Υπάρχει personal trainer σε όλη την διάρκεια της προπόνησης;

Όλες οι προπονήσεις γίνονται από άρτια εκπαιδευμένους personal trainers οι οποίοι τυγχάνουν πιστοποίησης από την εταιρία στον χώρο στον οποίο γίνεται η προπόνηση.

Πληροφορίες:

Personal Trainer: Κούλλα Χριστοφή Εξαδάκτυλου

Tel:70070100

Email:[email protected]

Facebook Page: https://www.facebook.com/bodytecfitnesslab/?ref=settings

Ελάτε να δοκιμάσετε δωρεάν σε έναν από τα πιστοποιημένα studio μας. 

  • Κατάστημα 1: (New): Βασιλέως Κωνστάντινου 8021,Πάφος (Δρόμος παλαιού Ταχυδρομείου προς κλινική Ευαγγελισμό
  • Κατάστημα 2: Aχιλλέως Χαραλάμπους 10,Χλώρακα Παφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ