19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Δ.Σ. Βιοτεχνικής: Παραιτήθηκε ομαδικά και ομόφωνα- Κάνει λόγο για εκφοβισμό, υπόσκαψη, συκοφαντία

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΦΟΥ

Θέμα: Ομόφωνη απόφαση για παραίτηση

Μετά από αρκετό προβληματισμό και με αίσθημα ευθύνης, η καθόλα νομότυπα εκλεγμένη επιτροπή της Ν.Β.Π.Δ.ΠΑΦΟΥ αποφάσισε ομόφωνα όπως παραιτηθεί.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι λόγοι είναι γνωστοί, αφού εδώ και αρκετό καιρό γίνεται προσπάθεια υπόσκαψης της εν λόγω επιτροπής, η ψυχολογική πίεση στα μέλη της (παράδειγμα η παραίτηση του Πάμπου Μενελάου), προσπάθεια συλλογής υπογραφών για μη αναγνώρισης της, αμφισβήτηση της νομιμότητα της, προσπάθεια σύστασης άλλης επιτροπής για αντιπερισπασμό, μέχρι και προσωπικές επιθέσεις και απειλές δεχθήκαμε, ιδιαίτερα προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Μιχάλη Κόνικκο.

Παράλληλα, υπόσκαψη και συκοφαντία δέχθηκα και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου σε μια προσπάθεια εκφοβισμού και επηρεασμού τους.

Μη θέλοντας τα πράγματα να οδηγηθούν σε περαιτέρω όξυνση και νιώθοντας ότι πλέον η ύπαρξη της δεν εξυπηρετεί οποιονδήποτε σκοπό, πάρθηκε η εν λόγω απόφαση.

Σε γενικές γραμμές η αντιπαράθεση της μικρής αυτής ομάδας ξεκίνησε από τη διαφωνία της σε πάγιες θέσεις της επιτροπής από όσον αφορά χρόνια προβλήματα, αλλά και σε απόψεις για τη βελτίωση της εικόνας που εκπέμπει η Βιοτεχνική Περιοχή Πάφου προς τα έξω. Πάγιες θέσεις και απόψεις που ήταν αποτέλεσμα της 1ης Γενικής Συνέλευσης που αποτέλεσε και την αρχή της όλης προσπάθειας.

Επίσης, η μικρή αυτή ομάδα θεωρεί υπεύθυνη, αδικαιολόγητα την επιτροπή, για την πρόθεση του Δήμου Πάφου να επιβάλει την τάξη και την ευπρέπεια στην περιοχή .

Ως γνωστόν, ο Δήμος Πάφου είναι ο αρμόδιος φορέας για να επιτηρεί και να επιβάλει την τάξη.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι, αν και η Επιτροπή δημιουργήθηκε με προτροπή και υποδείξεις του Δήμου Πάφου, στη συνέχεια δεν έδειξε την απαραίτητη αναγνώριση και στήριξη.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη ξεκαθαρίζουν ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας τους έκαναν ότι έκριναν καλύτερο πάνω από προσωπικά συμφέροντα, επαγγελματικά ή φιλικά, αψηφώντας κάθε κόστος, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα καλώς νοούμενα ζητήματα όλων των βιοτεχνών, με βάση τη λογική και τις αρχές που πρέπει να διέπουν κάθε οργανωμένο σύνολο.

Κύριος γνώμονας και πυξίδα των αποφάσεων και επιδιώξεων της επιτροπής ήταν η οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές που δώθησαν από την προγραμματική Γενική Συνέλευση`

  • • Προώθηση τη κατασκευής του δρόμου Βιοτεχνική – Βόρειος Παρακαμπτήριος
  • • Αλλαγή του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε στη κοινή γνώμη 
  • • Εξωραϊσμού της Περιοχή με δική μας συνεισφορά και συμμετοχή για να μην αναγκαστούμε, αν είναι δυνατό, να συγκρουστούμε με αρμόδιες Αρχές.
  • • Να βγάλει τη Βιοτεχνική από τη κατάσταση απομόνωσης και αδιαφορίας που την οδήγησε η στάση και η αποφάσεις τον Δημοτικών Αρχών που προηγήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. 
    Με ομόφωνη απόφαση, επίσης, πρόκειται τα χρήματα από το ταμείο του Συμβουλίου να δοθούν για ενίσχυση του εράνου της οικογένειας συν βιοτέχνη μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέδραμαν θετικά σε όλη αυτή την προσπάθεια και να ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία σε στα επαγγελματικά τους βήματα και καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνουν/ 

    Εκ της Επιτροπής 

    Μιχάλης Κόνικκος Πρόεδρος 

    Χάρης Δημητρίου Αντιπρόεδρος 

    Κόκος Ηλία Γραμματέας

    Ανδρέας Ευριπίδου Οργανωτικός

Πάμπος Θεοδοσίου Ταμίας

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ