16.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Δ. Λαμπριανίδης: “Το αυτοκίνητο απογειώθηκε γιατί 99% του προσφέραμε τη ‘ράμπα'” (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ξεσπά για το διπλό θανατηφόρο ο Δ. Λαμπριανίδης – Τα βάζει με το κράτος

Ευθύνες στο κράτος ρίχνει με ανάρτηση του στα μέσα Κοινωνικής δικτύωσης o Πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου Δημήτρης Λαμπριανίδης σχετικά με το διπλό θανατηφόρο που σημειώθηκε στη Λεμεσό ξημερώματα Κυριακής 1/7/2018 και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δυο 11χρονα κοριτσάκια  . 

Συγκεκριμένα, ο κ. Λαμπριανίδης, αναφέρεται στις ευθύνες που προκύπτουν, από την κατασκευή των κιγκλιδωμάτων στον δρόμο, ενώ όπως τονίζει συντηρούμε ένα οδικό δίκτυο γεμάτο παγίδες.

Αυτούσια η ανάρτηση του: 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Υποκρισία (και) για τις ευθύνες για τους θανάτους στο διπλό θανατηφόρο: Με ευκολία και συνοπτικές διαδικασίες στο διπλό θανατηφόρο που χάθηκαν δύο εντεκάχρονες χρεώσαμε στη μητέρα την ευθύνη που οδηγούσε κουρασμένη και πιθανόν να έτρεχε. Διερωτηθήκαμε πως το αυτοκίνητο απογειώθηκε και βρέθηκε ανάμεσα στα κιγκλιδώματα; Αυτοί που είναι αρμόδιοι αρχολήθηκαν; Άραγε υπάρχουν ευθύνες στο οδικό δίκτυο; Σίγουρα υπάρχουν και ακόμα μια φορά βλέπουμε ότι συντηρούμε ένα οδικό δίκτυο γεμάτο παγίδες που αντί να προστατεύει τους οδηγούς, τους τιμωρεί. Αυτό θέλουμε; Αυτό θεωρούμε δίκαιο και υπεύθυνο στην εποχή μας; Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν απογειώθηκε τυχαία, απογειώθηκε γιατί 99% του προσφέραμε τη ‘ράμπα’ για να απογειωθεί. Σε αυτό το σημείο η ράγα του κιγκλιδώματος ξεκινά από το επίπεδο του δρόμου και ανεβαίνει στο ύψος που στερεώνεται. Γιατί κανένας δεν το ανάφερε; Γιατί χρεώσαμε ευθύνες μόνο στην άτυχη μάνα; Ποια η άποψη της τροχαίας και του Τμήματος Δημοσίων Έργων που έχουν ευθύνη για τους δρόμους και γιατί στερεώνουν τα κιγκλιδώματα με τέτοιο τρόπο που δημιουργούν ράμπες που θα σε τιμωρήσουν σε περίπτωση λάθους;

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ