24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Δ. Γεροσκήπου: Θέλουν να φέρουν ομάδες λέει ο αντιδήμαρχος

Στην προσέλκυση αθλητικού τουρισμού στοχεύει ο Δ. Γεροσκήπου,σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γεροσκήπου Κυριάκο Χατζηβασίλη. 


Ο κ. Χατζηβασίλης ανέφερε πως ο  Δήμος Γεροσκήπου είναι έτοιμος να αξιοποιήσει το αθλητικό του κέντρο δίνοντας βάρος τόσο στην λειτουργία του κολυμβητηρίου ολυμπιακών προδιαγραφών την χειμερινή περίοδο όσο και τη φιλοξενία ομάδων ποδοσφαίρου κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο αντιδήμαρχος Γεροσκήπου Κυριάκος Χατζηβασίλης  δήλωσε στο ΚΥΠΕ  ότι με την απόφαση για την εγκατάσταση νέου συστήματος  μέσω του οποίου θα ζεσταίνεται το νερό το χειμώνα ο Δήμος θα εξοικονομήσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που θα του επιτρέπει να λειτουργεί το κολυμβητήριο τη χειμερινή περίοδο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Είναι αδιανόητο είπε, “ να έχουν ξοδευτεί τόσα λεφτά και αυτή η υποδομή να μην χρησιμοποιείται “ σημείωσε οκ.Χατζηβασίλης,  προσθέτοντας,  πως ο Δήμος στοχεύει παράλληλα στην δημιουργία πρόσθετων γηπέδων ποδοσφαίρου τα οποία μαζί με το δημοτικό στάδιο και το βοηθητικό θα αποτελέσουν πόλο έλξης για προετοιμασία ομάδων από βόρειες χώρες τον χειμώνα.

Είπε μάλιστα, πως κάποιοι Δήμοι στην Κύπρο έχουν έσοδα πέραν του εκατομμυρίου μόνο από την χρήση των γηπέδων ενώ πολλαπλάσια είναι τα οφέλη που έχει η τοπική οικονομία από τις αφίξεις των ομάδων αυτών στο μέσο της χειμερινής περιόδου. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ