21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

ΔΩΡΕΑΝ αναλύσεις από τον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Πάφου

Ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών Πάφου μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για την πρόληψη των καρδιοπαθειών, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ αναλύσεις:

  1. Χοληστερόλης
  2. Ζαχάρου
  3. Τριγλυκερίδια
  4. Μέτρηση Αρτηριακής Πίεσης
  5. Παλμούς της Καρδιάς

 

Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 22, 23 & 24 Μαΐου 2017.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού για τα καρδιαγγειακά νοσήματα και για την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων οι οποίες παραμένουν σαν πρώτη αιτία θανάτου. Επίσης θα ενημερώνετε από Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, για θέματα που αφορούν το διαιτολόγιο, την αποχή από το κάπνισμα, την σωματική άσκηση και γενικότερα τον τρόπο ζωής.

Οι εξετάσεις αυτές  θα είναι αφιερωμένες στην Μνήμη του  τέως Προέδρου του Συνδέσμου μας, μακαριστού Δημητράκη Κυριάκου και θα γίνονται από νοσηλευτικό προσωπικό και θα ελέγχονται από καρδιολόγο γιατρό στο οίκημα του Συνδέσμου Καρδιοπαθών Πάφου που βρίσκεται στην διεύθυνση Νίκου Μούντη 5, Α&Δ Δασούδι Κόμπλεξ, Γραφείο 101, από η ώρα 8:00π.μ μέχρι τις 12:30μ.μ. Η προσέλευση θα είναι ελεύθερη για όλους τους κατοίκους της Επαρχίας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Συνδέσμου Καρδιοπαθών Πάφου: 26-222885 & 99-494040.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ