17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Δωρεάν ενημέρωση για την Νεανική επιχειρηματικότητα και καινοτομία από τους CCIFCyprus και τοCCS

Οι Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί Cross Culture International Foundation (CCIF Cyprus https://www.ccifcyprus.com/) και Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (CCS http://ccs.org.cy)διοργανώνουν 3 δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια με τίτλο «Νεανική επιχειρηματικότητα και καινοτομία».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί απόψε στις  6-9μμ στο Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ στην Πάφο.

Όπως αναφέρεται στόχος των σεμιναρίων είναι η ενδυνάμωση και η προετοιμασία των νέων για τον κόσμο των επιχειρήσεων. Στο πρώτο βιωματικό εργαστήριοοι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν τη δική τους εφαρμογή mobileapp για την προώθηση της διαφημιστικής τους εκστρατείας και της δημιουργικότητας τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε άτομα που φιλοδοξούν να αναπτύξουν τις δικές τους ιδέες και συγχρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Erasmus+ «PLAN» και «SMARTWOMEN».

Το έργο ΠΛΑΝ στοχεύει στην απόκτηση επαγγελματικών εμπειριών με τη βοήθεια ενός ευρωπαϊκού δικτύου ΜΕΝΤΟΡΩΝ. Το δίκτυο καλύπτει 6 χώρες και συμμετέχουν σ ’αυτό 30 μέντορες, καταλήγει η ανακοίνωση.https://www.facebook.com/promotesocialinclusion/?modal=composer

Επιπρόσθετα στόχος του έργου Smart Women ήταν η ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού και εκπαίδευση γυναικών για αύξηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου καιτωνδιαδικτυακών επιχειρήσεων (http://smartwomenproject.eu/).

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ