22.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Δοκιμάζεται η υπομονή και οι αντοχές του κόσμου με τις αποκοπές νερού στην Πάφο

Στα όριά τους είναι αρκετοί κάτοικοι Πάφου με τις συνεχιζόμενες αποκοπές νερού που εδώ και μέρες δημιούργησαν αρκετά προβλήματα σε πολλά νοικοκυριά της πόλης.

Σε επικοινωνία τους με το PafosPress.com αρκετοί καταναλωτές, κυρίως της περιοχής Universal εκφράζουν την απελπισία τους αφού εδώ και 4-5 μέρες παραμένουν δίχως νερό με αποτέλεσμα να δυσανασχετούν και να είναι απόλυτα δικαιολογημένοι.

Την ίδια στιγμή αρκετοί δημότες Πάφου, όπως πληροφορούμαστε, στην προσπάθειά τους να ενημερωθούν για το πρόβλημα επικοινωνούν την μία με το Τμήμα Υδάτων και την άλλη με την υπηρεσία Υδατοπρομήθειας του Δήμου Πάφου θέλοντας να λάβουν ενημέρωση για το πότε θα επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Να σημειωθεί ότι κάποιοι διαμαρτύρονται μάλιστα υποστηρίζοντας πως δεν γίνεται σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων αφού υποστατικά παραμένουν εντελώς δίχως νερό ενώ κάποια άλλα δέχθηκαν λιγότερες αποκοπές.

Τι λέει ο Δήμος Πάφου; 

Το νερό που παρέχεται αυτή τη στιγμή προέρχεται μόνον από τις γεωτρήσεις του Δήμου, οι οποίες δεν επαρκούν ωστόσο για να καλύψουν την απαιτούμενη υδροδότηση, ιδιαίτερα στα ψηλότερα κτίρια. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ) 

Ως εκ τούτου και προκειμένου να διατηρηθεί η απαραίτητη ισορροπία μεταξύ παροχής και κατανάλωσης, είναι αναγκαίο όπως το κοινό περιορίσει την κατανάλωση του νερού στο απολύτως απαραίτητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ συμβαίνει και στη Γεροσκήπου ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ