20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

PAFOS FOOD: Φάγαμε στην Πάφο λαχταριστό “διόροφο” burger σε υψόμετρο…ουρανοξύστη

Όταν παραγγείλαμε το μεγάλο σπιτίσιο χάμπουργκερ με τσιγαρισμένο μπέϊκον, ροδέλες κρεμμυδιών, τυρί και πατάτες ποτέ δεν μπορούσε το μυαλό μας να συνθέσει τη λαχταριστή εικόνα εκείνου που συναντήσαμε όταν τελικά βρέθηκε μπροστά μας το Big Burger του Green Hill στην Πέγεια.


Η διαδρομή Πάφος- Πέγεια γνωστή και δεν διαρκεί περισσότερο απο 15-20 λεπτά έχοντας στο ενδιάμεσο την ευτυχία να οδηγήσεις δίπλα απο τη θάλασσα στην περιοχή Πότιμα της Κισσόνεργας και να πάρεις την απαιτούμενη δόση απο ανάσες ιωδίου που χρειάζεσαι.

Ο προορισμός αλλά κυρίως η διαδρομή θα σε αποζημιώσουν στο έπακρο. Η επίσκεψη στο εξαιρετικό εστιατόριο Green Hill στην Πέγεια, με υψόμετρο 300 μέτρων απο την επιφάνεια της θάλασσας, με την πανοραμική και ίσως την καλύτερη θέα εστιατορίου στην Κύπρο δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα απο τα ωραία εστιατόρια με θέμα τα ωραία ηλιοβασιλέματα των ελληνικών νησιών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το διόροφο μπέργκερ πειρασμός

Το φαγητό σου ξυπνά γαστρονομικές αισθήσεις πριν ακόμη ακουμπήσουν απειλητικά επάνω του τα μαχαιροπήρουνα για να αρχίσει η …βουτιά στις απολαύσεις γεύσεων που σου δίνουν το διπλό σπιτίσιο χάμπουργκερ, οι τηγανισμένες ροδέλες κρεμμυδιού και το λιωμένο τυρί.

Ο συνδυασμός των πιο πάνω μαζί με το τραγανιστό μπέϊκον εκπέμπουν στην ατμόσφαιρα μυρωδιές και δίνουν γεύσεις που μέχρι σήμερα ίσως δεν ήξερες ότι υπάρχουν.

Το μαρούλι ολόφρεσκο και η ντομάτα λες και μόλις κόπηκε απο το φυτό στην πίσω αυλή μαζί με το αγγουράκι τουρσί προσδίδουν εκείνη την τελευταία πινελιά γεύσεων και χρωμάτων που καθιστά το πιάτο μεν απλό, μοναδικό δε.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του Green Hill στο Facebook ΕΔΩ

Η εξαιρετική αυτή “αμαρτία” που θα καταλήξει στο ανυπόμονό σου στομάχι σε λίγα λεπτά συνοδεύεται απο ένα ολόφρεσκο μυρωδάτο ψωμάκι και αμερικανικές πατάτες που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια να καθυστερήσεις άλλο να …λεηλατήσεις το πιάτο.

Σημαντικό να γνωρίζετε:

Το άρθρο δεν είναι πληρωμένο και το εστιατόριο δεν έχει διαφήμιση στο PafosPress.com 

Να μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε:

  1. Στα συν πρέπει να καταγραφεί η μοναδική θέα, απο το αεροδρόμιο μέχρι τον Ακάμα που αν είσαι τυχερός να βρεθείς στην περιοχή νωρίς το απόγευμα θα απολαύσεις ένα καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα με την Πέγεια και την Πάφο να είναι, μόλις νυκτώσει, σαν στολισμένο απο λαμπιόνια Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
  2. Την εξαιρετική επαγγελματική συμπεριφορά του προσωπικού και την γρήγορη εξυπηρέτηση με τις πολύ καλές τιμές
  3. Αν πάτε “διαβασμένοι” με το πρόγραμμα ζωντανών μουσικών εμφανίσεων θα απολαύσετε εξαιρετικούς μουσικούς και τότε πέραν απο το double burger θα είναι και double value for money και η επίσκεψή σας!

Έχετε και εσείς εστιατόριο; Που ξέρετε μπορεί το επόμενο μας άρθρο να αφορά τη δική σας specialite!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το PafosPress.com 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ