21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ: 6μήνη φυλάκιση σε 41χρονο

Ποινή φυλάκισης 6 μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 41χρονο, από τη Λάρνακα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση κατοχής παράνομων φυτοπροστατευτικών προϊόντων στις 26.9.2017 και 19.9.2017.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα μεταφέρθηκαν από τα κατεχόμενα, αφού οι οδηγίες χρήσης ήταν στην τουρκική.

Αρχικά η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη δύο γυναικών στην κοινότητα Σκούλι της Επαρχίας Πάφου, όταν και οι δύο πωλούσαν φυτοπροστατευτικά προϊόντα στους γεωργούς της περιοχής. Η σύλληψη έγινε μετά από σχετικές πληροφορίες που εξασφάλισε η Αστυνομία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μετά τη σύλληψη των δύο γυναικών συνελήφθη και ο 41χρονος, φίλος της μίας εκ των δύο γυναικών, που θεωρήθηκε και ο εγκέφαλος της επιχείρησης.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων η Αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση 56 σκευασμάτων που εντοπίστηκαν στο όχημα που επέβαιναν οι δύο γυναίκες, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.270 ευρώ

Σημειώνεται πως ο 41χρονος είχε  συλληφθεί τέσσερις φορές και στην κατοχή του έχουν εντοπιστεί μεγάλες ποσότητες φυτοπροστατευτικών προϊόντων.

Η δικαστική διαδικασία για τις δύο γυναίκες συνεχίζεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ