26.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Διευρύνονται οι συνεργασίες της Πάφου με τις αδελφοποιημένες πόλεις 

Συγκεκριμένες ενέργειες για την περαιτέρω σύσφιγξη των σχέσεων της Πάφου με τις αδελφοποιημένες πόλεις, συζήτησε ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος με τους Δημάρχους και τις αντιπροσωπείες των αδελφοποιημένων πόλεων, που φιλοξενήθηκαν στην πόλη στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης της Όπερας.

Στην Πάφο φιλοξενήθηκαν κατά το τριήμερο του Φεστιβάλ αντιπροσωπείες από την Καλαμαριά, την Πρέβεζα, τα Χανιά, τη Θάσο και το Anzio της Ιταλίας, καθώς και τριμελής αντιπροσωπεία του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Αμμάν, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του, Γερουσιαστή Issa Murad.  Φιλοξενήθηκε επίσης διμελής αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου IDC Herzliya του Ισραήλ υπό τον Πρόεδρο του, Καθηγητή Uriel Reichman.

Σε χωριστές συναντήσεις με τις φιλοξενούμενες αντιπροσωπείες, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες, όπως η διοργάνωση κοινών συναντήσεων μεταξύ επαγγελματικών και επιχειρηματικών φορέων για προώθηση του εμπορίου και τουρισμού, η συνεργασία στον τομέα της καινοτόμου επιχειρηματικότητας και των νέων τεχνολογιών, οι ανταλλαγές πολιτιστικών και καλλιτεχνικών σχημάτων, οι αμφίδρομες φιλοξενίες παιδιών και ηλικιωμένων κ.α.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, οι ξένες αντιπροσωπείες περιηγήθηκαν επίσης στο ανακαινισμένο εμπορικό κέντρο της πόλης και ενημερώθηκαν από το Δήμαρχο για τα έργα που εκτελέστηκαν τα τελευταία χρόνια και άλλαξαν την όψη της περιοχής.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ