21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΔΙΑΛΕΞΗ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ: “Αν το σώμα σου είχε φωνή, τι θα σου έλεγε΄”

Αλήθεια αν το σώμα σου είχε φωνή, τι νομίζεις θα σου έλεγε;

Πόσο καλή σχέση θεωρείς ότι έχεις με το σώμα σου;
Δυο κοπέλες που κάποτε βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον χειρότερο τους φόβο. Δύο κοπέλες που χωρίς να το θέλουν έπεσαν στην παγίδα των διατροφικών διαταραχών. Δύο κοπέλες που τελικά κατάφεραν να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουν το σώμα τους και να ξεφύγουν από την φυλακή που οι ίδιες δημιούργησαν για τον εαυτό τους. Δυο κοπέλες που μέσα από τα συντρίμμια τους δημιούργησαν με πολλή αγάπη το The Beauty and the Body που σκοπό έχει να δείξει πόσο σημαντικό είναι να νιώθεις όμορφα με αυτό που είσαι αυτήν την στιγμή. Να σου δείξει ότι το «τέλειο» σώμα που τόσο επιθυμείς είναι ήδη μαζί σου. Να σου πει οτι αν νιώθεις εγκλωβισμένος μέσα στις σκέψεις και τις τύψεις για την διατροφή σου,δεν είσαι μόνος και ναι μπορείς να ελευθερωθείς. Να σου φωνάξει ότι YOU ARE ENOUGH.

Ο οργανισμός CCIF και το The Beauty and The Body σας προσκαλούν σε ένα Δωρεάν σεμινάριο όπου θα μιλήσουμε, μα για τι άλλο, Για το σώμα μας. Μέσα από βιωματικές ασκήσεις και χρησιμοποιώντας to cartoon therapy θα μάθουμε ποια είναι τελικά η μυστική συνταγή για να ζεις περήφανα μέσα στο σώμα σου. Είναι τελικά εφικτό να το πετύχεις; Έχεις τα εργαλεία για να αναγνωρίσεις τα σημάδια μιας ενδεχόμενης διατροφικής διαταραχής; Σας περιμένουμε να γνωριστούμε στις 25 Μαΐου , ώρα 18.00-20.00,στο ξενοδοχείο Anemi στην Πάφο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Tο σεμινάριο γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος THE CITIZENS ARE UNITED.Πολλές οικογένειες μεταναστών με νεαρά κορίτσια καλούνται να αντιμετωπίσουν πιθανές συναισθηματικές και διατροφικές προκλήσεις. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στήριξη και στους υπηκόους τρίτων χωρών παρέχοντας εργαλέια για αναγνώριση μιας ενδεχόμενης διατροφικής διαταραχής.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο 99845411.

Σημείωση: Απαραίτητο να έχετε μαζί σας ολη σας την αγάπη και την καλή σας διάθεση 🙂

Το εργαστήρι αυτό θα γίνει απο το The Beauty and the body σε συνεργασία με τον οργανισμό CCIF, στις 25 Μαίου ,στο ξενοδοχείο ΑΝΕΜΙ.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το PafosPress.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ