19.9 C
Paphos
Saturday, May 4, 2024

Διαζύγιο στη Γεροσκήπου F.C και τα πρώτα μαύρα σύννεφα- Τι λένε Αχιλλέως και Παπάς;

Παρελθόν αποτελεί για την Γεροσκήπου F.C. ο Νίκος Παππάς. Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα δεν έχει αφήσει απολυτά ευχαριστημένους τους ανθρώπους του σωματείου.

Οι δυο πλευρές αποφάσισαν από κοινου να λύσουν τη συνεργασία τους. Για την εξέλιξη αυτή μίλησε στο PafosPress ο πρόεδρος της Γεροσκήπου F.C. Χαράλαμπος Αχιλλέως ο οποίος δήλωσε:

Ο Νίκος Παππάς είναι και επίσημα παρελθόν από την ομάδα. Η λύση της συνεργασίας ήταν κοινή συναινέση. Θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά για τη μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα. Είναι πολύ νωρίς για να βρούμε αντικαταστατή. Θα πορευτούμε προσωρινά με τον  μέχρι πρότινος γυμναστή της ομάδας Άγγελο Αντώνιου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τη δική του άποψη για τους λογούς αποχώρησης του από τη Γεροσκήπου F.C. εξέφρασε στο PafosPress και ο Νίκος Παππάς.

Για ποιους λογούς αποχωρήσατε από την ομάδα;

Μετά από το τελευταίο αρνητικο αποτέλεσμα που είχαμε στο πρωτάθλημα δημιουργήθηκε μια αναστάτωση. Θα έπρεπε να γίνει κάτι για να βρουν οι παίκτες την ηρεμία τους. Το πιο ορθό ήταν να φείγει ο προπονητής. Αποχωρώ σαν φίλος από την ομάδα.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που δεν είχε η ομάδα την πορεία που θα θέλατε;

Στην ομάδα ήρθα σχεδόν ένα μηνά πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Αρχικά δουλέψαμε με το υλικο που υπήρχε. Στη συνέχεια έγιναν μερικές προσθήκες που ήταν κυρίως επιλογές του προέδρου.

Εγώ δεν είχα τον χρόνο να κανω τον σχεδιασμό που ήθελα. Να φέρω παίκτες που ήξερα ότι μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα και στις κατάλληλες θεσεις. Αναγκαστήκαμε να περιμένουμε τον Ιανουάριο για να προχωρήσουμε στις απαραίτητες αλλαγές. Δεν μπορούσαμε να εργαστούμε σωστά.

Αποχωρείτε με κάποια πικρία από την ομάδα;

Βρήκα ένα εξαιρετικο κλίμα στην ομάδα. Η συνεργασία μου με τους παίκτες ήταν αρίστη. Υπάρχει στεναχώρια γιατί μπορούσαν να εξελιχθούν καλυτέρα τα πράγματα. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα.

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ