19.9 C
Paphos
Wednesday, March 27, 2024

Διαγωνισμός! Κερδίστε 4 προσκλήσεις για την συναυλία του Μιλτιάδη Πασχαλίδη στην Πάφο!

iFrameResize({enablePublicMethods:true,minHeight:275});

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
ΑΝΩ ΠΟΛΙΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Μίλτος Πασχαλίδης με νέο υλικό από το δίσκο «Περσείδες» που κυκλοφορεί στις 5 Νοεμβρίου, για μία εμφάνιση στην Πάφο, στη μουσική σκηνή Άνω Πόλις, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ο Μίλτος Πασχαλίδης φημίζεται κυρίως για τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη ροκ μουσική με την παραδοσιακή και σε κάθε του παράσταση οδηγός είναι το αίσθημα της στιγμής.
Στις 5 Νοεμβρίου κυκλοφορεί από το Όγδοο η τελευταία δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Περσείδες», με τραγούδια που πραγματεύονται τον έρωτα και την απώλεια.
Μαζί με τα καινούρια τραγούδια, θα θυμηθούμε τα πολύ αγαπημένα παλιότερα τραγούδια του, από το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος ως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες». Κυρίως όμως ότι φέρει η διάθεση της στιγμής με απρόβλεπτη πάντα εξέλιξη.
Μαζί του η Μιρέλα Παχου (πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι), ο Δημήτρης Σινογιαννης (ηλ. Κιθαρα), ο Πάρις Περυσινάκης (λύρα) ο Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο) και ο Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα). Στην ηχοληψία ο Πασχάλης Κολεντσης και στο φώτα ο Μανώλης Μπράτσης.

Οργάνωση παραγωγής: Stray music

Μουσική σκηνή: “‘Ανω Πόλις”
Τιμή Εισόδου: €15.00
Ώρα προσέλευσης: 22.30
Kρατήσεις: 77 77 20 55

The post Διαγωνισμός! Κερδίστε 4 προσκλήσεις για την συναυλία του Μιλτιάδη Πασχαλίδη στην Πάφο! appeared first on Pafos City.

Source: Pafos City

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ