26.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Διαγωνισμός για τον πιο όμορφο κήπο στην Πάφο!

Διαλέξτε την καλύτερη φωτογραφία του κήπου σας, λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που διοργανώνει o Δήμος Πάφου για τον ομορφότερο κήπο στην πόλη  και αναδείξτε το ταλέντο σας στην κηπουρική και την αγάπη σας για το πράσινο, κερδίζοντας μία κρουαζιέρα, ένα αεροπορικό εισιτήριο για Αθήνα και ένα δωροκουπόνι από φυτώριο.

Όσοι κατοικούν εντός των δημοτικών ορίων της Πάφου και επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να στείλουν, από τις 3 Μαΐου μέχρι και τις 10 Μαΐου 2016, μια (1) ψηφιακή φωτογραφία από τον κήπο τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνση που βρίσκεται ο κήπος, το θέμα της φωτογραφίας και ένα τηλέφωνο επαφής.

Από τις 10 έως τις 17 Μάϊου,  όλες οι φωτογραφίες θα βρίσκονται αναρτημένες στο Facebook του Δήμου Πάφου, χωρίς τα στοιχεία του αποστολέα, προκειμένου το κοινό να ψηφίζει για την καλύτερη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από τις 18 έως και τις 23 Μαΐου, Οι δέκα φωτογραφίες με τα περισσότερα «likes», χωρίς τα στοιχεία του αποστολέα,  θα παραμείνουν στο Facebook του Δήμου Πάφου, ώστε το κοινό να ψηφίζει για την καλύτερη μεταξύ αυτών.


Η επιλογή των τριών πρώτων φωτογραφιών θα γίνει με την εξής διαδικασία.

Από τις 24 έως τις 27  Μαϊου, Ειδική Κριτική Επιτροπή θα πραγματοποιήσει επιτόπιες επισκέψεις σε κάθε έναν από τους 10 κήπους ξεχωριστά, ώστε να διαπιστώσει την αυθεντικότητα των φωτογραφιών και να αποκομίσει ιδίαν άποψη για τον διαγωνιζόμενο χώρο. Ακολούθως, η Επιτροπή θα συνδυάσει το αποτέλεσμα της επίσκεψης με το  αποτέλεσμα του διαγωνισμού στο Facebook σε αναλογία 40-60, δηλαδή 40% θα μετρήσουν  τα «likes» στο Facebook και 60% η βαθμολογία που θα δώσει κατά την επιτόπια επίσκεψη η Επιτροπή. Από το αποτέλεσμα του συνδυασμού αυτού θα αναδειχθούν οι τρείς πρώτοι νικητές.

Το πρώτο βραβείο θα είναι μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, το δεύτερο ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Αθήνα και το τρίτο ένα δωροκουπόνι από φυτώριο.

Η Κριτική Επιτροπή για την αξιολόγηση των δέκα φωτογραφιών θα απαρτίζεται από τους:

Γιώργο Σοφοκλέους, Πρόεδρο της Επιτροπής Πρασίνου του Δήμου Πάφου, έναν εκπρόσωπο του Φυσιολατρικού Πνευματικού Ομίλου Πάφου, την δρα.Τζούλια Τζώρτζη, αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής Τοπίου στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις, τον κ. Χρήστο Χρήστου, Δημοτικό Υγειονομικό Επιθεωρητή και τον κ. Αριστοτέλη Δημητρίου, Πρόεδρο του ΕΚΑΤΕ Πάφου.

Η ανακοίνωση των τριών νικητών του διαγωνισμού  και η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί μετά την καθιερωμένη παρέλαση των Ανθεστηρίων, την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, στη λεωφόρο Ποσειδώνος στη Κάτω Πάφο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου Πάφου στα τηλέφωνα 26822218 και 26935523.

Στείλτε μας μια φωτογραφία από τον κήπο σας και λάβετε μέρος στον πιο ανοιξιάτικο διαγωνισμό!

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ