18.9 C
Paphos
Saturday, May 11, 2024

Στη μνήμη του μαθητή Γιώργου Στεφάνου εκδήλωση η που διοργάνωσε το Β’ Δημοτικό σχολείο Γεροσκήπου

Λευκή λαμπάδα έλαβαν τα 70 παιδάκια που έκοψαν τα μαλλιά τους στην εκδήλωση με σύνθημα “ Αγάπη, Πράξη ζωής” που διοργάνωσαν σήμερα οι μαθητές του Β’ Δημοτικού σχολείου Γεροσκήπου με την στήριξη των εκπαιδευτικών και των γονιών τους.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του σχολείου Ανδρέας Ηλιάδης ανέφερε πως η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του μαθητή Γιώργου Στεφάνου ο οποίος έχασε πριν από δύο χρόνια τη μάχη με τη λευχαιμία και σκοπός της ήταν η στήριξη του Παγκύπριου Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου «ΖΩΗ».

Ο κ. Ηλιάδης είπε πως το σχολείο όφειλε να διοργανώσει την εκδήλωση στην μνήμη του μαθητή Γιώργου Στεφάνου που έχασε την ζωή του στις 31.12.2015, προσθέτοντας πως η σημερινή δράση που διοργάνωσε το σχολείο δεν είναι αποσπασματική. Το σχολείο πρόσθεσε έχει λάβει βραβεύσεις για τον εθελοντισμό του από το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού και το ΥΠΠ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης συνέχισε, παιδάκια από άλλα σχολεία αλλά και γονείς πρόσφεραν τα μαλλιά τους ενώ φυτεύτηκε δενδράκι στην μνήμη του Γιώργου, που θα κρατήσει την θύμηση του ανάμεσα στην σχολική κοινότητα.

Επιπρόσθετα η εκδήλωση περιλάμβανε διάφορες εθελοντικές δράσεις όπως και δειγματοληψία σάλιου, αλλά και εισφορές από την φωτογράφιση αθλητών της καλαθοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΟΠ και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Πάφου Pafos F.C. που επισκέφτηκαν σήμερα το σχολείο.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης ανακοίνωσε ότι θα θέσει ενώπιον του δημοτικού συμβούλιο Γεροσκήπου τη Δευτέρα το θέμα της μετονομασίας του πάρκου που βρίσκεται στην γειτονιά του Γιώργου Στεφάνου, σε πάρκο “ Γιώργο Στεφάνου”.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ