23.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

ΔΗΜΟΣ ΠΕΓΕΙΑΣ: Επαναδιεκδικεί ο Νεόφυτος Ακουρσιώτης

Ο νυν Δήμαρχος Πέγειας Νεόφυτος Ακουρσιώτης επαναδιακδικεί τη δημαρχία, όπως αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση.


Με αίσθημα βαριάς ευθύνης και ξένος προς τα οικονομικά συμφέροντα και παιχνίδια είναι αποφασισμένος να είναι Δήμαρχος όλων των Δημοτών της Πέγειας, αναφέρει, προσθέτοντας ότι ψήφος σε αυτόν σημαίνει ενότητα, πρόοδο και ευημερία του Δήμου Πέγειας και σημειώνει πως πρωταρχικό του μέλημα θα είναι η διαφάνεια, η ισοπολιτεία και η ισονομία.

Προσπάθεια του, αναφέρει, θα είναι η επίτευξη σύγχρονης, αποτελεσματικής ανθρωποκεντρικής αυτοδιοίκησης που θα εξυπηρετεί και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής και την ευημερία του Δημότη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο νυν Δήμαρχος Πέγειας, που θα κατέλθει ως ανεξάρτητος, προσθέτει πως θα συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία με περισσότερο ζήλο, με την ίδια εντιμότητα και τιμιότητα και με απόλυτο σεβασμό προς τους δημότες, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα είναι και πάλι κοντά στους δημότες, θα προσφέρει πολύτιμη αγωγή σε όσους το έχουν ανάγκη.

Ανακοίνωσε ακόμη πως σύντομα θα καταρτιστεί πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προτάσεις για οικοδόμηση διαφάνειας, αποτελεσματικής και κοινωνικά ευαίσθητης αυτοδιοίκησης στο Δήμο Πέγειας, αναβάθμιση και εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος που προσφέρεται στα όρια του Δήμου Πέγειας.

Επίσης, θα περιλαμβάνει διεύρυνση πολεοδομικών ζωνών ανάπτυξης, σημαντική βελτίωση προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους Δημότες, ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής, μόρφωση, ξεκούραση και ψυχαγωγία των παιδιών, αλλά ουσιαστική φροντίδα προς την τρίτη ηλικία, όπως και σεβασμό του ευρωπαϊκού χάρτη για τα δικαιώματα του πολίτη.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ