23.9 C
Paphos
Tuesday, April 30, 2024

ΔΗΜΟΣ ΠΕΓΕΙΑΣ: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για τη δημαρχία ο Παντελής Χάρπας

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τη Δημαρχία της Πέγειας εξήγγειλε επίσημα ο Παντελής Χάρπας.


Ο κ. Χάρπας ανέφερε  πως με  πλήρη σεβασμό και απεριόριστη εκτίμηση προς όλους τους δημότες της Πέγειας, τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

Οπως αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή του, υπόσχεται ότι θα εργαστεί  σκληρά, μακριά από λαϊκισμούς και λασπολογίες και με αφοσίωση ως την τελευταία ώρα της θητείας του, ενώ παράλληλα θα ενημερώσει τους συνδημότες του για κάθε σημαντικό έργο που θα γίνεται.

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Δεν θα είμαι Δήμαρχος των λίγων και των εκλεκτών”, είπε ο κ. Χάρπας,”αλλά Δήμαρχος όλων ανεξαρτήτως πού βρίσκονταν χθες ή πού θα βρεθούν αύριο”.

Η θέση του Δημάρχου πρέπει να είναι υπεράνω κομμάτων, χωρίς αυτό να σημαίνει, συνέχισε, ότι οι πολιτικές δυνάμεις δεν πρέπει να έχουν πολιτικό λόγο, αλλά ο δήμαρχος θα πρέπει να λειτουργεί ως βάθρο μιας παραγωγικής συνεργασίας που μόνο όφελος θα έχει ο τόπος και οι δημότες, οι δημότες της Πέγειας.

“Γνωρίζω πως τα προβλήματα είναι πολλά, όμως ζούμε σε μια περιοχή σπάνια σε ομορφιά και πλούσια σε φιλότιμο, όπου οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλό αγώνα  για να ξεκινήσει μια νέα περίοδος για το Δήμο μας”, ανέφερε και ζήτησε από τους Δημότες της Πέγειας να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις σε αυτή την προσπάθεια, να τον  εμπιστευτούν  και να σταθούν δίπλα του συμπορευτές και συνοδοιπόροι.

​Στις προτεραιότητες του ο Παντελής Χάρπας έθεσε την αναβάθμιση του Θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , χρηστή διοίκηση, διαφάνεια, λογοδοσία, τη συλλογικότητα, δημόσια Διαβούλευση, την ισόρροπη ανάπτυξη, έναν Δήμο  με ανθρώπινο πρόσωπο, με ποιότητα ζωής, με ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη και την επιχειρηματική δραστηριότητα, την προώθηση του αθλητισμού και του πολιτισμού, τη βελτιοποίηση της δημοτικής μηχανής και την άμεση εξυπηρέτηση του δημότη.

Σημειώνεται πως ο Παντελής Χάρπας στηρίζεται από το Δημοκρατικό Συναγερμό. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ